Xiaomi Poco M2 bugün satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve teknik özellikleri

Xiaomi’nin uygun fiyatlı Poco M2 modeli bugün itibariyle satışa sunuluyor. Yüksek performans ve uygun fiyat sloganına sahip olan Xiaomi Poco M2’nin fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Xiaomi Poco M2 bugün satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve teknik özellikleri
Xiaomi Poco M2 bugün satışa çıkıyor! İşte fiyatı ve teknik özellikleri
GİRİŞ 15.07.2020 10:39 GÜNCELLEME 15.07.2020 10:39

Xiaomi Poco F2 modeli geçtiğimiz ay ülkemizde satışa sunulmuş ve çok fazla konuşulmuştu. Çinli üretici şimdi de aynı serinin orta segment modeli Poco M2’yi satışa sunuyor.

Xaiomi’nin sosyal medya hesaplarından duyurduğu Poco M2 modeli, teknik özelikleri ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulacağı belirtilen cihaz bugün itibariyle raflarda yerini alacak.

Xiaomi Poco M2 teknik özellikleri

Tam bir fiyat performans telefonu olarak konumlanan Xiaomi Poco M2, gücünü Snapdragon 720G işlemcisinden alıyor. 4GB RAM ile gelen cihazın dahili depolama alanı 64GB ile başlıyor.

Xiaomi Poco M2 arka yüzünde kare şeklinde konumlandırılmış 4'lü ana kamera modülü yer alıyor. Bu modülde 48MP'lik ana kameraya 8MP'lik ultra geniş açı, 5MP'lik makro ve 2MP'lik derinlik kamerası eşlik ediyor. Telefonun ön kamerası ise 16MP'lik çözünürlüğe sahip.

5000 mAh'lık bataryayla gelen telefon 33W hızlı şarj desteğine de sahip. Kutudan ilk çıktığında MIUI 11 destekli Android 10 ile çalışan telefon genel hatlarıyla Xiaomi Redmi Note 9S'i andırıyor.

Çinli üretici bu modeli için hayli uygun bir başlangıç etiketi belirlemiş. Zira Xiaomi Poco M2 Pro fiyatı 165 euro'dan başlıyor. Seçtiğiniz RAM ve dahili depolama alanı seçeneğine göre biraz daha yükselebiliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"