Xiaomi Mi Band 5 Türkiye satış fiyatı belli oldu

Xiaomi giyilebilir teknoloji alanındaki yeni ürünü Mi Band 5’i satışa sunuyor. Geçtiğimiz ay tanıtılan akıllı bileklik modelinin Türkiye satış fiyatı belli oldu.

Xiaomi Mi Band 5 Türkiye satış fiyatı belli oldu
Xiaomi Mi Band 5 Türkiye satış fiyatı belli oldu
GİRİŞ 15.07.2020 13:27 GÜNCELLEME 15.07.2020 13:27

Xiaomi’nin yeni akıllı bilekliği Mi Band 5, geçtiğimiz ay tanıtılmış ve büyük bir ilgi görmüştü. Bir süredir beklenen akıllı bileklik bugün itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Mi Band 5’in Türkiye satış fiyatı da belli oldu.

Xiaomi Mi Band 5 uzun süredir sızıntılarla gündeme gelerek büyük bir popülarite yakalamıştı. Model ve tasarım olarak Mi Band 4’e neredeyse aynı görünüme sahip. Ancak farklı gövde ve kayış renkleriyle gelen bileklik Apple Watch’larda bulunan özellikle kolayca şarj edilebiliyor.

Mi Band 5 AMOLED ekranla daha renkli

Mi Band 5, önceki modeldekinden 1.1 inç daha büyük ve renkli AMOLED ekranla geliyor. Ekranı büyüyen akıllı bilekliğin birden fazla arayüz seçeneği yer alıyor. Bluetooth 5.0 bağlantı özelliği bulunan akıllı bileklik 30 dakika süreyle 50 metre derinlikte suya dayanıklı.

Türkiye satış fiyatı belli oldu

NFC desteğine sahip olan bileklik 11 farklı profesyonel spor moduna ve kadın sağlığı için özel modları da barındırıyor. Bağlandığı telefon kamerası için de deklanşör olarak kullanılabiliyor.

Sağlık özellikleri tarafındaysa gelişmiş sensörleriyle kan oksijen doygunluğunu ölçen SpO2 desteği ve nabız ölçme özelliği sunan bileklik uyku takibini de gerçekleştiriyor. Ülkemizde 409TL fiyat etiketiyle satışa sunulan Mi Band 5, tek şarjla kullanıma bağlı olarak 2 haftaya kadar pil ömrü de sunuyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!