Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı

Samsung’un yeni giyilebilir teknoloji ürünü Galaxy Fit 2 tanıtıldı. Bir önceki modeline göre daha büyük bir ekrana ve uzun batarya ömrüne sahip olan akıllı bilekliğin fiyatı ve özellikleri.

Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı
Samsung Galaxy Fit 2 tanıtıldı
GİRİŞ 03.09.2020 09:44 GÜNCELLEME 03.09.2020 09:44

Samsung’un giyilebilir teknoloji alanında en çok tutulan ürünlerinden biri olan Galaxy Fit akıllı bilekliğinin ikinci versiyonu tanıtıldı. Galaxy Fit 2 ismiyle gelen akıllı bileklik, daha büyük bir ekran ve daha uzun kullanım süresine sahip.

GALAXY FIT 2 DAHA BÜYÜK EKRANLA GELDİ

Galaxy Fit 2, ekran kısmında 1.1 inçlik AMOLED’e sahip ve bu sayede daha büyük bir kullanım alanı sunuyor. Ayrıca Galaxy Fit 2’de 70 farklı saat teması bulunuyor. Bu sayede özelleştirme seçeneklerinde de artış gerçekleşti.

Galaxy Fit 2 sensörleri sayesinde fitness değerleri, nabız ölçümü ve uyku kalitesi ölçümü gibi işlemleri yapabiliyor. 5 farklı spor türünü otomatik tanıyabilen akıllı bileklik, 90 farklı aktivite için de manuel kontrol gerektiriyor.

GALAXY FIT 2 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

IP68 ile su altında kullanılabilen bileklik tek şarj ile 15 güne kadar kullanım süresi sunuyor. Önceki nesilde bu değerler 7-11 gün arasında değişiyordu. Galaxy Fit 2 için 46.76 Avro fiyat etiketi mevcut ve satışlar Ekim ayında başlayacak.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam