Xiaomi'nin şık tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken akıllı saati: Mi Watch Revolve

Xiaomi giyilebilir teknoloji ürünü yeni akıllı saati Mi Watch Revolve’u tanıtacağı tarihi açıkladı. Mi Watch Revolve, şık tasarımı ve teknik özellikleriyle pazarın iddialı modelleri arasında yer alacağa benziyor.

Xiaomi'nin şık tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken akıllı saati: Mi Watch Revolve
Xiaomi'nin şık tasarımı ve uygun fiyatıyla dikkat çeken akıllı saati: Mi Watch Revolve
GİRİŞ 29.09.2020 13:46 GÜNCELLEME 29.09.2020 13:46

Xiaomi, bugün gerçekleştirdiği bir etkinlikle yeni akıllı saati Mi Watch Revolve’u resmi olarak duyurdu. Mi Watch Color modelinin yenilenmiş versiyonu olan Mi Watch Revolve, şık tasarımı, uygun fiyatı ve teknik özellikleriyle adından sıkça söz ettirebilir.

Mi Watch Revolve teknik özellikleri

Xiaomi Mi Watch Revolve, 1.39 inç büyüklüğünde bir AMOLED ekrana sahip. Corning Gorilla 3 korumasına sahip olan ekran dayanıklı bir yapıya sahipken 450 nite kadar parlaklık değerlerinde kullanılabiliyor. 46 milimetre tek çerçeve yapısına sahip olan saat, paslanmaz çelik gövdesiyle de zengin duruyor. Xiaomi'nin yeni akıllı saatinde 5 farklı kayış rengi bulunuyor.

Mi Watch Revolve, "Always on Display" özelliğine sahip olarak karşımıza çıkıyor. Şirketin "Xiaomi Wear" isimli uygulaması üzerinden kontrol edilebilen akıllı saat, 110'dan fazla saat yüzü sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, bu akıllı saatte 10 spor aktivitesinin anlık takibini gerçekleştirebiliyorlar. Dahili GPS desteğine sahip olan Mi Watch Revolve, 5 ATM su basıncına dayanıklı yapısıyla da dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor.

Bluetooth 5.0 desteğine sahip olan akıllı saat, Xiaomi'nin kendi işletim sistemini kullanıyor. Kullanıcılar, bu akıllı saati kullanırken akıllı telefonlarına gelen tüm bildirimleri görüntüleyebiliyorlar. Ayrıca stres seviyesi ölçümü, kalp atış hızı, uyku takibi gibi yetenekler de Mi Watch Revolve'da mevcut. Tüm bu özelliklere sahip olan akıllı saate güç veren bataryanın kapasitesi ise 450 mAh olarak belirlenmiş durumda.

Xiaomi'ye göre kullanıcılar, bu akıllı saati 150 dakikada tam şarj edebiliyorlar.

Mi Watch Revolve fiyatı

Xiaomi Mi Watch Revolve, 6 Ekim itibarıyla Amazon üzerinden satın alınabilecek. Akıllı saat ilk olarak Hindistan pazarında satışa sunulacak. Xiaomi'nin açıklamalarına göre kullanıcılar, bu akıllı saate 150 dolar (yaklaşık 1,180 TL + vergiler) karşılığında sahip olabilecekler. Mi Watch Revolve'un ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı henüz belli değil.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!