iPhone 12 kutu içeriği hakkında önemli ipucu

Apple’ın geliştirici güncellemesi iOS 14.2 Beta 2’de iPhone 12 serisi hakkında önemli bilgilere ulaşıldı. Güncellemeyi inceleyen geliştiriciler iPhone 12 serisinin kutu içeriğini ortaya çıkardı.

iPhone 12 kutu içeriği hakkında önemli ipucu
iPhone 12 kutu içeriği hakkında önemli ipucu
GİRİŞ 30.09.2020 14:17 GÜNCELLEME 30.09.2020 14:17

Apple tarafından Ekim ayında tanıtılması beklenen iPhone 12 serisi hakkında birçok söylenti dolaşıyor. Özellikle iPhone 12 kutu içeriğinin daha önceki modellere kıyasla daha da zayıf olacağı belirtiliyor.

iPhone 12 kutu içeriğinde güç adaptörünün yer almayacağı uzun süredir dillendiriliyor. Ancak Apple’ın yıllardır kullandığı ve iOS 14 sürümü ve öncesinde yer alan bir tanımda “verilen kulaklık” yerine sadece “kulaklık” olarak değiştirildiği ortaya çıktı. Değiştirilen tanım şu şekilde görünüyor:

“RF enerjisine maruz kalmayı azaltmak için, dahili hoparlör, kulaklık veya diğer benzer aksesuarlar gibi eller serbest seçeneğini kullanın.”

Apple analisti Ming-Chi Kuo, Mayıs ayında ‌iPhone 12‌ modellerinin kutusunda EarPod yer almayacağını, Apple’ın bunun yerine iPhone müşterilerini ‌AirPods‌ satın almaya teşvik etmek için bir tür AirPods promosyonu sunmayı planladığını paylaşmıştı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'