Xiaomi Türkiye internet alışverişine başlıyor

Xiaomi Türkiye resmi internet satışlarını artık site üzerinden gerçekleştirecek. Bu sayede Xiaomi markalı ürünleri Xiaomi Türkiye’den alabilecek kullanıcılar.

Xiaomi Türkiye internet alışverişine başlıyor
Xiaomi Türkiye internet alışverişine başlıyor
GİRİŞ 13.10.2020 10:01 GÜNCELLEME 13.10.2020 10:01

Xiaomi Türkiye resmi internet satış sitesi mishoptr.com web sitesi üzerinden hizmet verecek. Xiaomi, akıllı telefon, aksesuar ve akıllı cihazlardan oluşan geniş ürün yelpazesini Xiaomi Türkiye garantisiyle Türk tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Xiaomi Türkiye resmen açıkladı

Mishoptr.com'un açılmasıyla ilgili Xiaomi Türkiye Satış Direktörü İrfan Öztürk; ''Türkiye'ye resmi olarak giriş yaptığımızdan bu yana, yerel iş ortaklarımızla iş birliklerimizi güçlendirmek, satış kanallarımızı genişletmek için çok önemli çalışmalar yürüttük. Tüm bu çalışmalarımız Türkiye'de büyümemizi sağlıklı bir şekilde sürdürebilmemiz için sağlam bir temel oluşturdu. 2020 yılının ilk yarısındaki büyümemiz; donanım, internet hizmetleri ve yeni perakendeyi bir araya getiren güçlü "triatlon" iş modelimizi bir kez daha kanıtladı. Şimdi de mishoptr.com'un açılışıyla Xiaomi kullanıcılarına yeni bir kanaldan daha seslenmeye hazırlanıyoruz. Mishoptr.com, tüketicilerin yüksek performanslı Xiaomi ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşabileceği bir kanal olacak.'' dedi.

Xiaomi Türkiye, mishoptr.com’un açılması ile akıllı telefonlar, aksesuar ve ekosistem ürünlerinden oluşan geniş ürün yelpazesini Türk tüketicilerine doğrudan ulaştırmaya başlayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi