Apple etkinliğinde bir Türk sahne aldı: Deniz Teoman

Apple’ın dün iPhone 12 serisini tanıttığı etkinlikte sahneye bir Türk çıktı. Deniz Teoman isimli Apple yöneticisi Türk kullanıcılar tarafından heyecanla karşılandı. MagSafe sunumunu yapan Deniz Teoman kimdir sorusu akıllara takıldı.

Apple etkinliğinde bir Türk sahne aldı: Deniz Teoman
Apple etkinliğinde bir Türk sahne aldı: Deniz Teoman
GİRİŞ 14.10.2020 10:48 GÜNCELLEME 14.10.2020 10:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Apple’ın Türk çalışan Deniz Teoman dün gerçekleştirilen iPhone 12 tanıtım etkinliğinde sahneye çıkarak MagSafe’in tanıtımını yaptı. Ülkemizdeki takipçiler için büyük bir sürpriz olan bu durum sonrası Deniz Teoman kimdir sorusu internette dolaşmaya başladı. 2005 yılından bu yana Macintosh ile kurumda çalışmaya başlayan Teoman, şimdi de Apple’da donanım sistemlerinden sorumlu başkan yardımcılığı görevini yapıyor.

 

 

‘iPhone 12 etkinliğinde sahne alan Türk’ olarak tanıdığımız Deniz Teoman, 15 yılı aşkın süredir Apple çalışanı ve yıllardır da ABD’de yaşıyor. Teoman’ın yüksek lisans eğitimini de Amerika’da aldığı biliniyor.

 

 

Teoman tarafından anlatılan MagSafe’den de kısaca bahsedelim. İlk olarak Macbook cihazları için karşımıza çıkan MagSafe’in, yeni kablosuz şarj cihazları ve iPhone kılıflarıyla yeniden canlandırılması hedefleniyor. Apple, MagSafe bağlantılarını uzun zaman önce bırakmış olsa da bu isimlendirmeden vazgeçmemiş gibi duruyor. Şirket, yeni kablosuz şarj cihazlarını ve cüzdanlarını dün akşam duyurdu.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Dön memleketine Vestel de çalış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MKE Ankaragücü - Beşiktaş! CANLI
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!