iPhone 12 kutu açılışı videosu sızdırıldı

Apple’ın merakla beklenen iPhone 12 modeli ön siparişe açılır açılmaz stokları tükendi. Kullanıcılara ulaşması biraz zaman alacağı belirtilen iPhone 12 için ilk kutu açılış videosu sızdırıldı. iPhone 12 kutu açılış videosunda en dikkat çeken detaylar yeni tasarım, metal çerçeveler ve iPhone 12’nin rengi oldu.

iPhone 12 kutu açılışı videosu sızdırıldı
iPhone 12 kutu açılışı videosu sızdırıldı
GİRİŞ 20.10.2020 09:34 GÜNCELLEME 20.10.2020 09:36

iPhone 12 serisi koronavirüs salgını nedeniyle biraz gecikmeli olarak 13 Ekim tarihinde tanıtıldı. Apple’ın yeni akıllı telefon serisi bir dizi yenilikle gelirken bazı tartışmalara da yol açtı. Bunlardan ilki kutu içeriği olmuştu.

 

 

Apple tarafından etkinlikte kutu içeriğinden 5W adaptör ve kablolu kulaklığın çıkarıldığını açıklamıştı. Kutu içeriğinden çıkartılan aksesuarların ardından kutu iPhone kutuları da bir hayli küçülmüş. Videoda da görüldüğü kadarıyla oldukça ince bir kutuyla karşımıza çıkan iPhone 12’nin merakla beklendiğini söylemek mümkün.

iPhone 12 serisi ayrıca tasarımsal olarak iPhone 5 kasasına benzer bir tasarıma döndüğü için de eleştirilerin hedefi oldu. Aslında bu kasa tipi çok beğeniliyordu fakat geriye dönüş Apple kullanıcılarının tepkisini çekmişti. Şimdi de ön siparişleri başlayan iPhone 12 serisi için sızıntı haberleriyle bilinen Ben Geskin bir kutu açılış videosu paylaştı. İşte iPhone 12 kutu açılış videosu;

 

 

iPhone 12 Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir video da Twitter da paylaşıldı;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı