Samsung’un sıra dışı telefon tasarımı ortaya çıktı

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Fold’dan sonra sıra dışı bir tasarımı daha ortaya çıktı. İlginç tasarımda dikkat çeken nokta telefonun hoparlörleri oldu.

Samsung’un sıra dışı telefon tasarımı ortaya çıktı
Samsung’un sıra dışı telefon tasarımı ortaya çıktı
GİRİŞ 23.10.2020 13:55 GÜNCELLEME 23.10.2020 13:55

Samsung, katlanabilir akıllı telefonları Z Flip ve Z Fold 2 modelleriyle kapaklı telefon tasarımlarını denedi ve ortaya ticari boyutta kullanılabilir ölçüde bir ürün çıkartmasıyla da başarılı oldu. Ancak aynı senaryo bu yeni ürün için geçerli olur mu, emin değiliz.

Samsung'un yeni patentlediği telefon, tasarımıyla fazlasıyla ilgi çekici. Fotoğraflara dikkatle baktığınızda, telefon ekranının üst kenarının çerçeveden dışarıya çıktığını görebilirsiniz. Bu telefonunda ekran panelinin yan kenarlarına gizli bir hoparlör sistemi döşeyen Samsung, bu tasarım şekliyle ses konusuna değinmiş.

Geniş bir stereo hoparlör yelpazesi için tasarlanan bu telefon, Samsung'un patent dosyaları arasında yer alıyor, ancak üretilir ve ticari boyutta bir ürün haline gelir mi, kestirmesi oldukça güç. Peki, siz ne diyorsunuz? Sizce Samsung, bu telefonu üretir ve satışa çıkartır mı?

 

KAYNAK: CHİP
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi