Huawei'den üst düzey kablosuz hoparlör: Sound

Huawei ve ses sistemleri konusunda deneyimli Devialet ortaklığıyla geliştirilen yeni kablosuz hoparlör tanıtıldı. Huawei tarafından satışa sunulacak olan ‘Sound’, üst segment hoparlörler arasında yerini alacak.

Huawei'den üst düzey kablosuz hoparlör: Sound
Huawei'den üst düzey kablosuz hoparlör: Sound
GİRİŞ 23.10.2020 15:42 GÜNCELLEME 23.10.2020 15:42

Huawei’nin son yıllarda ABD ambargolarıyla başı dertte ve bu nedenle farklı pazarlarda yeni ürünlerle tüketicilere ulaşmaya çalışıyor. Çinli firma tarafından tanıtılan son ürün Devialet ortaklığıyla geliştirilen üst düzey kablosuz hoparlör oldu.

İki firma daha önce de 2019 yılında Huawei Sound X için güçlerini birleştirmişti. Firmanın piyasaya çıkan ilk premium kablosuz hoparlörü olan bu cihaz, yüksek kaliteli ses çıkışını tüm kullanıcıların erişebileceği hale getirmişti.

Güçlü bass ve pürüzsüz ses

Yeni nesil üründe 4 hoparlörlü akustik tasarım kullanılıyor. Bu hoparlörlerden biri 40 wattlık woofer olurken diğer üç hoparlör ise 5 watt güce ihtiyaç duyuyor. İki pasif radyatörün karşılıklı geri dönen ses dalgalarını bastırarak temiz bir ses çıkışı sağladığı Devialet tasarımı sayesinde hoparlörler, gösterişsiz yapısını göz ardı etmeyi sağlayacak ses kalitesine erişiyor.

Her zaman için güçlü basslara sahip olan Huawei hoparlörlerin bu özelliği yeni nesilde de korunuyor. Yeni 1 woofer + 2 pasif birim yapısı sayesinde hem woofer hem de pasif radyatörleri kontrol edebilmek mümkün oluyor. Böylece düşük desibellerde bile basları güçlü şekilde duyabilmek mümkün hale geliyor.

Yeni sistemde her biri 120 derece açıya sahip 3 hoparlör yer alıyor. Bu sistemde hoparlörler birbirleriyle etkileşime geçerek, dinleyici konumunu saptıyor ve optimal deneyim için kendilerini kalibre edebiliyor. Ayrıca sistemde dört farklı ses efekti de bulunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak