TCL QLED TV yüksek özellikler ve uygun fiyatla satışa çıktı

TCL firması kısa bir süre önce Türkiye pazarına giriş yaptığını resmi olarak duyurmuştu. Ayrıca ülkemizde üretimini de yapan firma TCL QLED akıllı televizyonu da satışa çıkardı. Rakiplerine oranla makul fiyatlarla satışa çıkan TCL QLED TV’nin fiyatları ve özellikleri.

TCL QLED TV yüksek özellikler ve uygun fiyatla satışa çıktı
TCL QLED TV yüksek özellikler ve uygun fiyatla satışa çıktı
GİRİŞ 25.10.2020 15:12 GÜNCELLEME 25.10.2020 15:12

TCL, akıllı televizyonlarını tüketicilerin ilgisini çekebilecek şekilde fiyatlandırıyor. 55C715 55” model kodlu TCL QLED akıllı televizyon; 6.999 lira fiyatı ile tüketici karşısına çıktı. Bu cihazın özelliklerine bakarsak; ilk olarak 4K çözünürlüğünde ve 55 inç büyüklüğünde olduğunu görüyoruz.

Televizyonun en dikkat çeken noktası ise yüksek parlaklık ve renk çeşitliliği ile öne çıkan QLED teknolojisi oluyor. Ayrıca cihaz Android işletim sistemi kullanıyor.

HDR 10+ desteğine sahip akıllı televizyon; görüntünün daha canlı, gerçekçi görünmesini sağlayan Dolby Vision ve izleyiciye daha etkileyici bir ses deneyimi sunan Dolby Atmos ile geliyor. Özelliklerini kısaca hatırladıktan sonra televizyonun fiyatına tekrar bakacak olursak; bu fiyat aralığında pek fazla QLED akıllı televizyon göremiyoruz. Bu alandaki birkaç alternatiften biri olan model, tüketicilerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi