Xiaomi MIUI 12 güncellemesi batarya sorunuyla gündemde

Xiaomi akıllı telefonlar MIUI 12 güncellemesini aldı ancak kullanıcılar çeşitli şikayetler iletmeye başladı. MIUI 12 güncellemesinin akıllı telefon bataryalarını çabuk bitirdiği gözlemlendi. Redmi Note 8 Pro ve Xiaomi Mi 9 modellerinde ortaya çıkan batarya sorununun POCO F1 modelinde de olduğu düşünülüyor.

Xiaomi MIUI 12 güncellemesi batarya sorunuyla gündemde
Xiaomi MIUI 12 güncellemesi batarya sorunuyla gündemde
GİRİŞ 26.10.2020 09:14 GÜNCELLEME 26.10.2020 09:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Xiaomi’nin Android tabanlı arayüzü MIUI, yeni bir güncelleme yayınladı. MIUI 12 güncellemesi kullanıcılara birçok yenilik sunuyor. Ancak Apple’ın eskiyen modellerinde bataryaların ömrünün kısaltıldığı ortaya çıktığı gibi MIUI 12 sürümünde benzer bir hata olabileceği belirtildi.

MIUI 12’nin geldiği telefonlar o kadar da eski değiller. Yine kullanıcıların isyan ettiği bu durumun yazılım güncellemesiyle düzelmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi 9T ve Redmi K20 gibi telefonların kullanıcıları tarafından yaşanan bu sorun şimdi MIUI 12 güncellemesiyle etki alanını genişletiyor.

Batarya sorununa dair bazı öneriler de yayımlandı. Bu önerilerden birisine göre ilk olarak telefonun yedeklendikten sonra sıfırlanması gerekiyor. Bunun dışında pil tüketiminin optimize edilmesi kullanıcılara öneriliyor. Yine de kullanıcılar tarafından Xiaomi’den bu sorununu çözecek stabil bir güncelleme de bekleniyor.

YORUMLAR 1
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    xiaomi bu işi yapamıyor mağlesef her günceleme demek bataryanın bitmesi demek oldu xiaomi için
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı