iPad Air Türkiye'de satışa sunuldu! işte fiyatı ve teknik özellikleri

Apple'ın yeni iPad Air modeli Türkiye'de satışa sunuldu. 5nm işlemci teknolojisiyle gelen yeni iPad Air yüksek performans sunuyor.

iPad Air Türkiye'de satışa sunuldu! işte fiyatı ve teknik özellikleri
iPad Air Türkiye'de satışa sunuldu! işte fiyatı ve teknik özellikleri
GİRİŞ 28.10.2020 10:45 GÜNCELLEME 28.10.2020 10:45

Yeni iPad Air, Apple Watch Series 6, Apple Watch SE ve 8. nesil iPad ile birlikte Apple'ın Time Flies etkinliğinde karşımıza çıkmıştı. Koronavirüs nedeniyle tıpkı iPhone 12 etkinliği gibi çevrimiçi düzenlenen etkinlikte, yeni iPhone'dan önce yeni iPhone'un işlemcisiyle gelen bir cihaza tanıklık ettik. O cihaz, yeni iPad Air'ın ta kendisiydi. Etkinlik sonrası Türkiye fiyatları açıklanan yeni nesil iPad Air, aradan geçen yaklaşık 1 aylık dönemde maalesef satışa çıkmadı. Ancak yeni nesil iPad Air için Türkiye siparişleri artık başladı.

iPAD AİR NELER SUNUYOR?

iPad Air, 10.9 inç Liquid Retina ekran ile birlikte geliyor. Yeni tabletin çerçeveleri olabildiğince küçültülmüş durumda ancak iPad Pro kadar ince değil. Ayrıca cihazda iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max'e de güç veren 5 nm'lik Apple A14 Bionic işlemcisi bulunuyor. 64 GB ve 256 GB olarak iki ayrı depolama seçeneği ile gelen yeni iPad Air, arka tarafında 12 MP çözünürlüğünde tek bir kameraya, ön tarafında ise 7 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya yer veriyor. Buna ek olarak Wi-Fi ve SIM destekli cihaz Apple Pencil (2. nesil), Apple Magic Keyboard ve Smart Keyboard desteğine de sahip. Önemli bir detay olarak yeni iPad Air'de üst düğmeye entegre edilmiş bir Touch ID parmak izi okuyucusunun yer aldığını belirtelim.

İPAD AİR FİYATI
Yeni iPad Air'in fiyatı Apple Türkiye'nin resmi sitesinde 5,799 TL'den başlıyor. iPadOS 14 yüklü yeni Apple tableti, uzay grisi, gümüş, rose altın, gök mavisi ve yeşil renk seçenekleriyle satın alınabiliyor. Yeni iPad Air'in tüm fiyatları ise şöyle:

Wi-Fi destekli yeni iPad Air + 64 GB dahili depolama alanı 5,799 TL
Wi-Fi destekli yeni iPad Air + 256 GB dahili depolama alanı 7,199 TL
SIM destekli yeni iPad Air + 64 GB dahili depolama alanı 6,999 TL
SIM destekli yeni iPad Air + 256 GB dahili depolama alanı 8,399 TL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri
PKK'yı titretecek haber! 'Efsane Tugay' bölgede sahaya indi...