Huawei'den 200W hızlı şarj iddiası

Huawei CEO'su Richard Yu, 200W hızlı şarj teknolojisine sahip olduklarını, ancak küçük pillere sahip cihazlarda bu teknolojinin kullanılamadığını açıkladı.

Huawei'den 200W hızlı şarj iddiası
Huawei'den 200W hızlı şarj iddiası
GİRİŞ 01.11.2020 12:20 GÜNCELLEME 01.11.2020 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Huawei, en yeni amiral gemisi Mate 40 serisini Çin'de gerçekleştirdiği bir etkinlikle tanıttı. Huawei CEO'su cihazlarda kullandıkları şarj teknolojileri hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 

 

 

Huawei CEO'su Richard Yu, halihazırda kullanılabilecek 120W ve 200W hızlı şarj teknolojilerine sahip olduklarını ve bu teknolojileri neden akıllı telefonlarda kullanamadıklarını açıkladı. 

Richard Yu’ya göre akıllı telefonlar gibi küçük bir bataryadan güç alan cihazlarda 120W ya da 200W hızlı şarj teknolojisi kullanmak, bataryayı olumsuz etkileyen gereksiz bir özellik. Zira Yu, böylesine yüksek şarj hızlarına yalnızca büyük bataryalarda ihtiyaç duyulacağını düşünüyor.

 

 

Huawei Tüketici İş Grubu CEO’su, mevcut şartlarda 66W hızlı şarj teknolojisinin ideal bir hız olduğunu ifade ediyor. Zira daha yüksek hızlarda batarya ömrü ciddi şekilde kısalırken, daha düşük hızlar da bataryanın dolması için uzun süreler gerektiriyor.

YORUMLAR 1
  • Asım 3 yıl önce Şikayet Et
    şarj soketi kısa zamanda telef olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu