realme'den uygun fiyatlı akıllı saat: realme Watch S

realme'nin uygun fiyatlı akıllı saati realme Watch S modeli resmen tanıtıldı. İşte realme Watch S'in fiyatı ve teknik özellikleri.

realme'den uygun fiyatlı akıllı saat: realme Watch S
realme'den uygun fiyatlı akıllı saat: realme Watch S
GİRİŞ 04.11.2020 10:27 GÜNCELLEME 04.11.2020 10:27

Çin merkezli teknoloji devi realme, 15 gün pil ömrüne sahip yeni akıllı saati realme Watch S modelini tanıttı. Fiyatı ise rakiplerine göre oldukça uygun görünüyor.

realme Watch S teknik özellikleri

realme, geçtiğimiz gün ürün portföyüne yeni bir akıllı saat daha ekledi. Watch S isimli model, özellikle de rakiplerine nazaran uygun fiyatı ve 15 günlük pil ömrü ile dikkat çekiyor. 59.5 × 47 × 12 mm boyutlarındaki cihazın ağırlığı ise yalnızca 48 gram.

360 x 360 piksel çözünürlüklü, 1.3 inç boyutunda yuvarlak bir ekrana sahip olan model, ekran parlaklığını ortamdaki ışık seviyesine göre otomatik olarak ayarlanabiliyor. Bu ekranı ise Corning Gorilla Glass 3 cam koruyor. Cihazda 15 güne kadar kullanım ömrü sağlayan 390 mAh pil mevcut.

Akıllı saatte kullanıcılara 12 adet farklı saat arayüzü sunuluyor.  100'den fazla kadran tasarımı arasından seçim yapabilmenize imkan sunan model ayrıca, çeşitli kayış modelleri sunarak her kullanıcının zevkine hitap etmeyi amaçlıyor.

realme Watch S, basketbol, ​​futbol, ​​yoga ve badminton dahil olmak üzere toplamda 16 spor moduna sahip. Ayrıca Realme Watch S kalp atış hızı, stres, uyku izleme, müzik kontrolü, kamera kontrolü ve arama cevaplama gibi özellikler de sunuyor. Bunun yanı sıra saatin kandaki oksijeni izleme  (SpO2) işlevi de mevcut.

realme Watch S fiyatı

14 Kasım tarihinde Pakistan'da satışa sunulacak olan Realme Watch S modelinin fiyat etiketi ise 95 dolar. Saatin diğer pazarlara ne zaman geleceği ise şu an için gizemini koruyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!