5 bin dolara kamerasız iPhone 12 Pro

iPhone'lar için en lüks tasarımlarıyla bilinen Caviar markası kullanıcıların farklı ihtiyaçları için tasarlanabiliyor. Kamerasız akıllı telefon kullanmak isteyenler için Caviar Stealth serisi iPhone 12 Pro modelleri geliştirildi.

GİRİŞ 02.12.2020 09:50 GÜNCELLEME 02.12.2020 14:56

Kameralı telefonları kullanmayı tercih etmeyenler için geliştirilen bu yeni ürün, hassas meslek gruplarına sesleniyor. Kamera hassas meslek gruplarındaki insanlarda güvensizlik yarattığı için lüks ürünleriyle adından söz ettiren Caviar çözüm sunuyor. İşte Caviar da son model iyi kameralı bir telefonu kamerasız bir telefona dönüştürecek paneli bu sebeple sunuyor.

 

iPhone 12 Pro için sunulan çözüm, üçlü kamerayı kullanmamayı ve kapatmayı hedefine alıyor. Hatta ön kameranın da çalışmadığı ancak Face ID‘nin TrueDepth teknolojisi sayesinde kızılötesi yer aldığı için çalıştığı aktarılıyor.

 

Telefonda kullanılan bu panel, radardan kaçan jet roketlerinden ilham aldığı için isminde ”iPhone 12 Pro Stealth” kullanmış. Özelleştirilen bu telefon kurulumunun iki versiyonu bulunuyor. İki versiyonda da arka panel oluşturmak adına güçlendirilmiş titanyum kullanılıyor.

Siyah ve altın renklerinde iki versiyonu bulunan bu panelden 99 adet üretileceği aktarılıyor. iPhone 12 Pro’nun kamerasını gizleme mekaniğine dayanan kurulum, gerçekten de ”az” kişiye sesleniyor.

Caviar diğer ürünlerine göre daha düşük bir fiyat biçilen siyah panel için başlangıç fiyatı 4 bin 990 dolar oluyor ve altın versiyonu olan modelde başlangıç fiyatı 5 bin 520 dolara kadar çıkıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor