Türkiye’nin ilk metal kartı kullanıma sunuldu

Para transferi ve ödeme hizmetleri sunan Papara, Türkiye’nin ilk metal kartını kullanıma sunduğunu duyurdu. Papara Metal Card ile kullanıcılara Premium Cashback’ler, nitelikli hizmetler ve farklı birçok avantaj sunulacağı bildirildi.

Türkiye’nin ilk metal kartı kullanıma sunuldu
Türkiye’nin ilk metal kartı kullanıma sunuldu
GİRİŞ 25.12.2020 09:29 GÜNCELLEME 25.12.2020 09:29

Papara bir yeniliğe daha imza attığını ve dünyada prestij göstergesi olarak kabul edilen metal alaşımlardan üretilen kartları Türkiye’de kullanıcılarına sunduğunu açıkladı. Papara tarafından yapılan açıklamada, Papara Metal Card programının kapalı beta olarak şimdilik yalnızca bin kullanıcıyla sınırlandırıldığı ifade edildi. 

Papara CEO'su Ahmed Faruk Karslı ise konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede, "Kullanıcılarımız bizim en değerli varlığımız. Papara ekibi olarak bu kez Türkiye’nin en değerli kartını üreterek kullanıcılarımıza sunmak ve onlara verdiğimiz değeri göstermek istedik. Değerli derken kullanılan malzemenin metal olduğu, çelikten üretilen kartlardan bahsediyoruz. Türkiye’de ilk defa plastik olmayan bir ödeme aracı kullanıma sunuluyor. Beta aşamasında olan Papara Metal Card’a şimdilik yalnızca bin kişi sahip olabilecek. Kısa bir sürede tüm kullanıcılarımızın beğenisine sunacağız” diye konuştu.

METAL CARD İÇİN ÜCRET TALEP EDİLMEYECEK

Papara Metal Card için yapılan açıklamada, “Kart için ücret talep edilmeyecek. Bu karta sahip olan kullanıcılar, Premium Cashback’lere erişebilecek. Kendilerine özel Papara asistanları finansal tüm ihtiyaçları için bir telefon uzakta olacak” denildi.

PASLANMAZ ÇELİK İLE DAHA SAĞLAM VE DAYANIKLI

Açıklamanın devamında, “18 gram paslanmaz çelikten üretilen Papara Metal Card, plastik kartlardan farklı olarak metal üzerine lazer kesim ile işlenen ayrıntılara sahip. Diğer kartlara oranla çok daha ağır ve dayanıklı bir yapısı var. Özel tasarımı ve sağlam yapısı ile kullanım ömrü de plastik kartlara göre çok daha uzun. Plastik kartlardan farklı yapısı ile bu kart, minimalist bir tasarıma sahip. Kart üzerinde yer alan tüm bilgilerin lazer ile ayrıntılı olarak işlendiği Papara Metal Card, aynı zamanda temassız ödeme özelliğini de barındırıyor” bilgileri yer aldı.

Şimdilik kapalı beta durumunda olan Papara Metal Card programının ilerleyen süreçte tüm Papara kullanıcılarına açılacağı ifade edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?