LG'den Galaxy Note serisine rakip olacak akıllı telefon: LG Stylo 7

LG'nin Samsung'un Galaxy Note serisine rakip olacak Style 7'nin tasarım detayları sızdırıldı. LG Stylo 7'nin Görsellerde kalem girişi ve delikli ekran tasarımına sahip bir model olacağı görülüyor.

LG'den Galaxy Note serisine rakip olacak akıllı telefon: LG Stylo 7
LG'den Galaxy Note serisine rakip olacak akıllı telefon: LG Stylo 7
GİRİŞ 31.12.2020 14:10 GÜNCELLEME 31.12.2020 14:10

LG, Samsung Galaxy Note serisine rakip olarak çıkardığı Stylo serisinin yeni telefonunu piyasaya sürmek için hazırlanıyor. Bu sene piyasaya sürülen LG Stylo 6'nın yerine gelecek olan LG Stylo 7'nin 2021'in ilk çeyreğinde tanıtılması bekleniyor. Sektörde yaptığı güvenilir sızıntılar ile bilinen OnLeaks, yaklaşmakta olan cihazın bazı yüksek kaliteli görüntülerini paylaştı.Görüntüler, LG Stylo 7'nin tüm tasarımın detaylarını ortaya çıkardı.

Sızdırılan görsellere göre LG Stylo 7, önceki modelde yer alan damla çentik tasarımlı ekran yerine, kameranın yer aldığı delik ekran tasarımına sahip olacak.

Arka tarafa bakıldığında, özellikleri henüz bilinmeyen üçlü kamera kurulumu önceki modelde olduğu gibi telefonun üst orta bölümünde yatay olarak değil, sol üst köşesinde dikey olarak yerleştirilmiş.

Parmak izi sensörü muhtemelen nispeten ücreti düşürmek için ekran yerine sağ tarafta yer alıyor. Telefonun alt kısmına bakıldığında ise 3.5 mm kulaklık girişi ve USB-C bağlantı noktası görülüyor. Yine alt kısımda telefona giren bir ekran kalemi olduğu anlaşılıyor.

Yer alan başka bir sızıntıda ise LG Stylo 7'nin hem 4G hem de 5G versiyonunun piyasaya sürüleceği söyleniyor.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Siyonist barbarlar sivilleri öldürüp dozerle taşıdı!İşte soykırımın kanıtı o anlar
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!