WhatsApp'ı farklı cihazlarda kullanma özelliği geliyor

WhatsApp, bu yılın ilk Android beta sürümünde şirketin yıllardır üzerinde çalıştığı çoklu cihaz desteğini yeniden gündeme getirdi. WhatsApp Web üzerinden test edilen özellik, WhatsApp'ı aynı anda farklı cihazlarda kullanmayı hedefliyor.

WhatsApp'ı farklı cihazlarda kullanma özelliği geliyor
WhatsApp'ı farklı cihazlarda kullanma özelliği geliyor
GİRİŞ 05.01.2021 11:02 GÜNCELLEME 05.01.2021 11:02

WhatsApp'ın çoklu cihaz özelliği için artık çok kısa bir süre kalmış olabileceğini gözler önüne seriyor. 

WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı bu özellik, uygulamadaki mevcut çoklu cihaz özelliğinden biraz farklı. Kullanıcılar şu an için, WhatsApp hesaplarını ana cihazlarında aktif bir internet bağlantısı olduğu takdirde farklı bir cihazda kullanabiliyorlar. Yeni sistemde ise ana cihazda internet olması gerekmeyecek. Kullanıcılar, ana cihazda tanımladıkları diğer cihazlarda da WhatsApp deneyimini sınırsız bir şekilde yaşayabilecekler.

WhatsApp'ın son beta sürümündeki geliştirmeler, çoklu cihaz desteğinin öncelikle WhatsApp Web üzerinden test edilebileceğini ortaya koyuyor. WABetaInfo tarafından keşfedilen yeniliklere göre geliştirici ekip, çoklu cihaz desteğinin olduğu sayfaya özel bir WhatsApp Web bağlantısı ekleyecek. Böylelikle çoklu cihaz desteğinin yeni hali, beta sürüm kullanıcıları tarafından test edilebilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama