Oppo Find X3 Lite tasarımı ve özellikleri sızdırıldı

Oppo hız kesmeden yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor. Oppo'nun yeni modeli Find X3 Lite için sızıntılar ortaya çıktı. Oppo'nun yakında tanıtılacak modelinin işlemcisi belli olmuştu. Şimdi de Oppo Find X3 Lite modelinin tasarım detayları ortaya çıktı.

Oppo Find X3 Lite tasarımı ve özellikleri sızdırıldı
Oppo Find X3 Lite tasarımı ve özellikleri sızdırıldı
GİRİŞ 09.01.2021 13:28 GÜNCELLEME 09.01.2021 13:28

Oppo Find X3 serisi hakkında sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Oppo’nun yeni telefonu X3 Lite’ın ise söylendiği kadarıyla bazı özellikleri değiştirilmiş bir Reno 5 olacağı belirtiliyor. X3 Pro‘da ise bunun geçerli olmadığı ve ondan beklentilerin yüksek olması gerektiği söylenenler arasında yer alıyor.

Oppo Reno 5 modeliyle Find X3 Lite modelinin arasındaki gözle görülür farklardan birisinin arka tarafta yer alan ‘Reno Glow’ yazısı olacak. Yeni telefonda bu yazı bulunmayacak ve telefonun arkasında yalnızca Oppo yazacak. Arka kamera dizilimi ise şu şekilde olacak: 64 Megapiksel, 8 Megapiksel, 2 Megapiksel, 2 Megapiksel. Önde ise bizleri 32 Megapiksellik bir kamera karşılayacak.

Telefonun ön tarafında 1080 x 2400 çözünürlüğünde ön kamerası ekran deliği şeklinde 6.4 inç AMOLED ekranı bulunacak. Bu ekranın da 90 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı yine ekrandan parmak izi okuyucusuna yer verileceği belirtiliyor.

Telefonun 5G özelliği için Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemcisinden güç alacağını ve 8 GB RAM, 128 GB depolama alanına sahip olacağı aktarılıyor. Batarya tarafında ise 65W SuperVOOC2.0 hızlı şarjdan destek alan 4.300 mAh pil bulunacak.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ortadoğu’da savaş dahil başka krizlerin ilk vuracağı ülkelerden birisi de Türkiye
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...