Ülkü Ocakları yerli ve milli mesajlaşma uygulaması geliştiriyor

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, içeriğinde mesajlaşma, fotoğraf, video paylaşımı, veri aktarımı ve sesli arama' bulunan hiçbir güvenlik zafiyeti olmayan mesajlaşma uygulamasını çok yakında hizmete sunacaklarını duyurdu.

Ülkü Ocakları yerli ve milli mesajlaşma uygulaması geliştiriyor
Ülkü Ocakları yerli ve milli mesajlaşma uygulaması geliştiriyor
GİRİŞ 16.01.2021 11:21 GÜNCELLEME 16.01.2021 11:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya çapında 2,5 milyar kullanıcıya sahip olan WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesiyle ilgili tartışmalar sürerken, Bursa Ülkü Ocakları'ndan dikkat çeken bir hamle geldi.

Bursa Ülkü Ocakları Başkanı Cahit Özdemir, çok yakında içeriğinde mesajlaşma, fotoğraf, video paylaşımı, veri aktarımı ve sesli arama' bulunan hiçbir güvenlik zafiyeti olmayan, mesajlaşma uygulamasını hizmete sunacaklarını duyurdu. Özdemir, uygulamanın ücretsiz olacağını da vurguladı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Mehmetçik 3 yıl önce Şikayet Et
    Ülküsü olan insan böyle olmalı. Tebrikler.
    Cevapla
  • Elestirmen 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle girisimcilere destek vermezler. Şimdi üç gsm bir araya gelmiş hala para peşindeler. Yoksa bu saate kadar akıl tutulması yaşamadılar herhalde. Rekabeti bile beceremediler. Biri yüksek fiyatlardan milleti soydu. Diğeri vermediği hizmetin bedelini aldı. Diğeri de ya arada kaynadı ya da yatırım yapmadı. Şimdi bir araya gelmişler bir şeyler yapacaklarını zannediyorlar. Hala çekmeyen kör noktalar var. Çekim gücü hala yetersiz ken bugüne kadar yapmadıkları şeyi şimdi yapmaya çalışıyorlar. Yaparsan aradığını Türk telefon koymaları gerekirdi. Turkcell in turk u ttelekomun tele si ve vodafon un fonu Turk-tele-fon
    Cevapla
  • Yolcu 3 yıl önce Şikayet Et
    MaaşaAllah, kolay gelsin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı