Instagram CEO'sundan TikTok itirafı

Instagram rekabeti canlı tutabilmek için geçtiğimiz yıl TikTok benzeri Reels özelliğini yayınlamıştı. Ancak hala istediği popülerliğe ulaşamayan Instagram’ın CEO’su Adam Mosseri bir röportajda TikTok hakkında itirafta bulundu.

Instagram CEO'sundan TikTok itirafı
Instagram CEO'sundan TikTok itirafı
GİRİŞ 20.01.2021 10:18 GÜNCELLEME 20.01.2021 10:42

Instagam CEO’su Adam Mosseri geçtiğimiz günlerde TheVerge ile bir röportaj yaparak önemli açıklamalarda bulundu. 2020 yılında kullanıma sunulan Reels özelliğinden bahseden Mosseri, yeni özelliğin henüz istenilen konuma yaklaşamadığını söyledi.

Birçok kullanıcının normal videolar ile IGTV’nin farkını bilmediğini belirten Mosseri, ” İnsanların yeni özellikleri kullanma ve tüketme oranı konusunda iyiye gidiyoruz. Ancak yine de bu TikTok’a yaklaşabileceğimiz kadar yeterli değil. TikTok’un bizden önde olduğu konusunda dürüst olmalıyız. ” ifadelerini kullandı.

Ekibin şu an farklılaşma konusunda herhangi bir adım atmadığını söyleyen Mosseri, TikTok’un oluşturduğu popüler akımlara henüz yaklaşamadıklarının altını çizdi. Eğlenceli filtre ve efektler ile kullanıcıları teşvik ettiklerini belirten Mosseri, daha iyi bir konumda olmak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü