LG'den askeri dayanıklılığa sahip bütçe dostu model: LG K42

LG, akıllı telefon departmanına daha az ağırlık vereceğini açıkladıktan hemen sonra yeni bir model tanıttı. Askeri koşullarda dayanıklılığa sahip olan LG K42 modeli teknik özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekti. İşte LG K42’nin teknik özellikleri ve fiyatı.

LG'den askeri dayanıklılığa sahip bütçe dostu model: LG K42
LG'den askeri dayanıklılığa sahip bütçe dostu model: LG K42
GİRİŞ 23.01.2021 13:02 GÜNCELLEME 23.01.2021 13:02

LG’nin yeni akıllı telefonu olan K42, giriş seviyesi bir telefon. Özellikleri tarafında da üst düzey beklentileri olmayan kullanıcılara seslenen telefon modeli, Hindistan’da 150 dolar gibi uygun fiyata satışa çıktı. Tasarımsal olarak baktığımızda telefon oldukça şık ve minimal bir görünüme sahip. Telefonun önünde, 1600 x 720 piksel çözünürlüğünde 6.6 inç HD Plus ve FullVision özellikli bir ekran bulunuyor ve ön kamera da ekranın ortasına yerleştirilmiş.

Ekran deliği olarak telefonun önünde yerini alan özçekim kamerası, 8 Megapiksel. Arka taraftaki dörtlü kamera sistemi ise bizleri minik bir çerçeve içinde karşılıyor. Amiral gemisi telefonların heybetli kamera diziliminin aksine çok daha az yer kaplayan bu tasarım, ihtişamlı görünümden hoşlanmayanlara sesleniyor.

Telefonun en dikkat çeken özelliği ise dayanıklılığı için MIL-STD-810G askeri düzeyde sertifikaya sahip olması. Telefonun bunun yanı sıra sağ tarafta güç düğmesine yerleştirilen parmak izi okuma sensörü bulunuyor.

LG’nin bu yeni telefonunda ise MicroSD yuvasına ek olarak 3.5 mm kulaklık girişi, 4.000 mAh batarya ve telefonu şarj etmek için USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Telefon kutudan Bluetooth 5.0 ve Android 10 tabanlı LG UX ile çıkıyor. 26 Ocak’tan itibaren ise 150 dolardan satın alınabilecek.

 

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi