Oppo Android 11 beta güncellemesini yayınlamaya başladı

Oppo, bazı modelleri için Android 11 beta güncellemesini yayınlamaya başladı. Şimdilik yalnızca Oppo Reno2 F, Oppo Reno 10x Zoom ve Oppo F15 modelleri için yayınlanan beta güncellemesinin yakında dünya genelinde ve daha fazla cihaz için gelmesi bekleniyor.

Oppo Android 11 beta güncellemesini yayınlamaya başladı
Oppo Android 11 beta güncellemesini yayınlamaya başladı
GİRİŞ 31.01.2021 14:15 GÜNCELLEME 31.01.2021 14:15

Oppo, ülkemizde başlayacağı üretim faaliyetleriyle gündemde yer alırken kullanıcılarına yeni güncellemeleri sunmaya devam ediyor. Oppo tarafından Android 11 beta güncellemesi belli modeller için yayınlandı. Oppo Reno2 F, Oppo Reno 10X Zoom ve Oppo F15 için yayınlanan güncellemenin yakında daha fazla modele yayılacağı paylaşıldı.

Bu cihazlardan herhangi birine sahip olan kullanıcıların güncelleme için Ayarlar > Yazılım Güncelleme > Ayarlar adımlarını takip etmeleri ve ardından "Deneme sürümü" seçeneğine giderek kayıt olmaları gerekiyor. Formu doldurduktan sonra yazılımın beta sürümüne geçiş yapılabilecek.

OPPO'nun Android 11 tabanlı ColorOS 11 kullanıcı arayüzü yeni duvar kağıtları, Süper Güç Tasarruf Modu, Zil Sesi Oluşturucu, yenilenmiş Karanlık Mod gibi birçok yeni özellik ve hata gidermesini de beraberinde getiriyor. Güncellemenin yakın zamanda daha fazla bölgede, daha fazla cihaz için yayınlanması bekleniyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı