Altın kaplama PlayStation 5’in fiyatı dudak uçuklattı

Ultra lüks teknolojik ürünleriyle bilinen Caviar markasının 18 ayar altından oluşan PlayStation 5’i 500 bin dolar fiyatla satışa sunuldu. Altın kaplama PlayStation 5’in kontrolcüsü ise timsah derisiyle kaplandı.

Altın kaplama PlayStation 5’in fiyatı dudak uçuklattı
Altın kaplama PlayStation 5’in fiyatı dudak uçuklattı
GİRİŞ 20.02.2021 11:45 GÜNCELLEME 20.02.2021 11:45

Sony'nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 geçtiğimiz aylarda satışa sunulmuş ve yoğun talep nedeniyle büyük bir stok sorunu yaşanmıştı. Sony üretimi artırarak stok sorununu çözmeye çalışırken Rusya merkezli Caviar markası özel tasarımını tanıttı.  

Geçtiğimiz aylarda ilk kez görücüye çıkan 18 ayar altından oluşan 20 kiloluk PlayStation 5'in fiyatı belli oldu. Bu tarz altın tasarımlar ile bilinen Caviar'ın altın kaplama PlayStation 5'inden yalnızca 9 adet üretilmiş durumda ve fiyatı da 500.000 dolar. Ya da yaklaşık 3.5 milyon TL diyebiliriz. Ürünü satın almak veya incelemek isterseniz buradaki sayfadan ulaşabilirsiniz. Bu arada ürünün adı da Golden Rock.

18 ayar altından, toplamda 8 parça ile yapılan bu 20 kilogramlık PlayStation 5'in normalde beyaz olarak gördüğümüz kısmı tamamen altından yapılma. PlayStation 5'in altınlarla donatılmış tasarımı dışında, kontrolcü DualSense'te de farklı bir yaklaşım sergilediklerini görebiliyoruz. Kontrolcünün normalde dokunmatik olması gereken kısmına altından farklı bir tasarım eklenmiş. Kontrolcünün geriye kalan siyah kısımları ise gerçek timsah derisinden.

 

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu