3. nesil AirPods’un fotoğrafları sızdırıldı

Apple’ın önümüzdeki günlerde piyasaya sürmeyi planladığı yeni kablosuz kulaklık modeli AirPods 3 hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Yeni kablosuz kulaklığın AirPods Pro tasarımıyla gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

3. nesil AirPods’un fotoğrafları sızdırıldı
3. nesil AirPods’un fotoğrafları sızdırıldı
GİRİŞ 22.02.2021 14:19 GÜNCELLEME 22.02.2021 14:19

AirPods’un üçüncü nesli olduğu iddia edilen Apple kablosuz kulaklık fotoğrafı internette yayınlandı. Görsellerde kulaklık, şarj kutusuyla birlikte görülüyor.

Genel olarak, fotoğraf ve render görüntüsü, Apple'ın yeni nesil kulaklıkları hakkında bilinenlerle uyuşuyor diyebiliriz. Bloomberg daha önce yeni AirPods'ların daha kısa sap ve silikon uçlara sahip olacağını bildirmişti. Pro sürümünde bulunan aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olmayacağı da söyleniyordu.

AirPods Pro ile neredeyse aynı olacak

Kaynaklar, yeni kulaklıkların AirPods Pro'da halihazırda mevcut olan basınç sensörü ile donatılacağını yazıyor. Bu sistem, uzun süreli kullanımın verdiği rahatsızlığı ortadan kaldırmak için kulaktaki basıncı eşitlemek için tasarlanmış. Şarj kutusuna gelince ise köşeleri AirPods Pro modeline kıyasla daha az keskin olacak. Ayrıca bir şarj LED göstergesine sahip olacağı da dikkat çekiyor.

AirPods 3, AirPods Pro gibi dokunmatik kontrollere de sahip olabilir. Her kulaklığın bir dokunmatik yüzeye sahip olacağı bildiriliyor. Ayrıca kulaklık modelinin 5 saatlik pil ömrüne sahip olacağı da sızan bilgiler arasında. Apple'ın yeni nesil AirPod'ları ne zaman piyasaya süreceği ise henüz belli değil.

 

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor