Android 12 tanıtım tarihi duyuruldu

Google, Android 12 ve diğer yeniliklerin tanıtılacağı I/O Geliştirici Konferansını bu yıl çevrimiçi olarak düzenleyeceği tarihi açıkladı.

Android 12 tanıtım tarihi duyuruldu
Android 12 tanıtım tarihi duyuruldu
GİRİŞ 08.04.2021 12:53 GÜNCELLEME 08.04.2021 12:53

Google geçtiğimiz yılki geliştirici konferansını koronavirüs salgını nedeniyle iptal etmişti. Şirket bu yıl Google I/O etkinliğini düzenleme kararı aldı. Konferans ücretsiz olacak ve çevrimiçi formatta gerçekleştirilecek.

Bu yılki Google I/O etkinliği 18-20 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Bu arada kullanıcıların kayıt yaptırabilecekleri web sitesi yayına açılmış durumda. Söz konusu tarihten bir hafta sonra ise Microsoft'un Build geliştirici konferansı düzenlenecek.

I/O 2021’de neler tanıtılacak?

Hem tüketicileri hem de geliştiricileri hedefleyen çeşitli duyuruların yapılacağı Google I/O 2021 etkinliğinde teknik oturumlar, seminerler, toplantılar ve çok daha fazlası yer alacak. Konferansın tam programı Nisan ayı sonunda paylaşılacak.

Google I/O 2021'de Android 12'nin duyurulması bekleniyor. Ayrıca Google Asistan, Google Fotoğraflar, Haritalar, Drive gibi şirketin ürünleriyle ilgili bilgilendirme yapılabilir. Etkinlik sırasında Google Pixel 5a ve yeni Pixel Buds kablosuz kulaklık modelinin tanıtılma ihtimali de var.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!