Samsung eski telefonları bebek telsizine dönüştürüyor

Samsung'un birkaç yıl önce başlattığı Galaxy Upcycling hizmeti eski telefonları bebek telsizine çeviriyor.

Samsung eski telefonları bebek telsizine dönüştürüyor
Samsung eski telefonları bebek telsizine dönüştürüyor
GİRİŞ 21.04.2021 18:58 GÜNCELLEME 21.04.2021 18:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bundan birkaç yıl önce "Galaxy Upcycling" isimli bir hizmet duyurmuştu. Eski cihazlar için geliştirilmiş olan bu hizmet, artık kullanılmayan bir akıllı telefonun çöp olmasını engelliyor, yaşam alanında farklı alanlarda kullanılabilmesine imkan tanıyordu.

Samsung bugün, ABD, Güney Kore ve İngiltere'deki Samsung müşterilerinin, Galaxy Upcycling'in beta sürümünü kullanmaya başlayabileceklerini açıkladı. Samsung Genel Başkan Yardımcısı Sung-Koo Kim tarafından yapılan açıklamalarda, geri dönüşümü önemsedikleri ve bu yüzden de eski teknolojileri bugün nasıl kullanılabilir hale getirmek için böyle bir şey yapıldığı ifade edildi. Samsung'a göre Galaxy Upcycling, sürdürülebilirliğe büyük katkı sağlayacak.

Nasıl kullanılır?

Galaxy Upcycling, şu an için geniş kapsamlı bir kullanılabilirlik imkanı sunmuyor. Ancak evinizde evcil hayvan besliyor ya da bebeğiniz bulunuyorsa, eski Samsung Galaxy telefonunuzu bu özellik için kullanabilirsiniz demektir. Bu bağlamda eski cihazınızı bir sensör haline getiren Galaxy Upcycling, bebeğiniz ağladığı zaman ya da evcil hayvanınız ses çıkardığında, kaydedilen sesleri esas Galaxy telefonunuza bildirim olarak gönderiyor. Böylelikle eski telefonunuzu, bir bebek telsizi gibi kullanabiliyorsunuz.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR 1
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    sonra evin dinler kayit yapalar seni satarlar evde ne konusulur ise nasil olur pc de cep de reklam gelir demek her seyi dinliyorlar bence agir ceza verin durmadan bunlara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı