Oppo takip cihazıyla Apple ve Samsung'a rakip olacak

Apple ve Samsung'un sırayla akıllı takip cihazlarını tanıtmasının ardından Oppo da yeni takip cihazını duyurdu.

Oppo takip cihazıyla Apple ve Samsung'a rakip olacak
Oppo takip cihazıyla Apple ve Samsung'a rakip olacak
GİRİŞ 25.04.2021 13:31 GÜNCELLEME 25.04.2021 13:31

Samsung ve Apple derken teknoloji devleri yavaş yavaş yeni bir ürün hakkında rekabete başladılar. Bu ürün, Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve AirTag ismini verdiği ‘akıllı takip cihazı (smart tag)’. Daha önce Samsung tarafından da piyasaya sürülen akıllı takip cihazı sayesinde kullanıcılar, evcil hayvanlarından herhangi bir eşyalarına kadar istedikleri her şeyi telefonlarından takip edebiliyorlar.

İki teknoloji devinin akıllı takip cihazı çıkarması elbette mobil sektörde bununla sınırlı olmayacaktı. Beklediğimiz gibi de oldu ve diğer şirketlerden de akıllı takip cihazı haberleri almaya başladık. Bu şirketlerden birisi de son olarak OPPO oldu. Üstelik OPPO’nun akıllı takip cihazı doğrudan kendi fotoğraflarıyla ortaya çıktı.

Fotoğraflardan OPPO’nun rakiplerine göre neler sunacağını tam olarak anlayamıyoruz. Yine de ortaya birkaç bilgi çıkıyor. OPPO akıllı takip cihazı, TYPE-C bağlantısına sahip olacak bir şekilde piyasaya sürülecek. Cihaz, konum bilgisini en doğru bir şekilde kullanıcıya iletmek için de UWB (Ultra Geniş Bant) teknolojisinden faydalanacak.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini