Huawei Band 6 ülkemizde satışa sunuldu

Huawei'nin yeni akıllı bileklik modeli Huawei Band 6 Türkiye'de ön siparişe açıldı. Huawei Band 6'nın fiyatı ve özellikleri haberimizde.

Huawei Band 6 ülkemizde satışa sunuldu
Huawei Band 6 ülkemizde satışa sunuldu
GİRİŞ 26.04.2021 16:38 GÜNCELLEME 26.04.2021 16:38

Huawei'nin giyilebilir teknoloji alanındaki yeni ürünü Huawei Band 6 ülkemizde uygun denebilecek bir fiyatla ön siparişe açıldı. 

Huawei Band 6, Huawei Band 4 Pro’nun devamı olarak üretildi. Muhtemelen Xiaomi Mi Band ile rakamları eşitlemek için Huawei Band 5 ismi yerine doğrudan Huawei Band 6’ya geçildi. Huawei Band 6, 1,47 inç büyüklüğünde AMOLED ekran ile geliyor. Ekran önceki modele göre hem uzadı hem de genişledi. Böylece saat üzerinden daha fazla bilgi görüntülenebiliyor. Ekran çerçeveleri ince tutulduğu için daha şık ve daha kullanışlı bir ekran ortaya çıkmış.

Huawei'nin akıllı bilekliği Huawei Band 6 tanıtıldı

Xiaomi Mi Band 6 Türkiye'de satışa sunuldu

HUAWEI BAND 6 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Huawei Band 6’yı kullanarak telefonunuza gelen bildirimleri görüntüleyebilir, hava durumuna bakabilir, Android telefonlarda müziği oynatabilir, kamera deklanşörüne basabilir ve egzersiz verilerinizi telefonunuza aktarabilirsiniz. Saat 18 gram ağırlığa ve 5 ATM su geçirmezlik derecesine sahip. Siyah, turuncu ve pembe olarak üç farklı renk seçeneği sunuluyor.

HUAWEI BAND 6 FİYATI

Huawei Band 6, 549 TL’lik fiyatı ile Türkiye’de ön siparişe açıldı. Ön siparişle depozito ödeyen müşterilere 50 TL indirim yapılacak. Ayrıca Freebuds 4i’de geçerli 70 TL indirim kodu hediye ediliyor. 8 Mayıs'tan sonra sevkiyatın başlaması planlanıyor.

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!