Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS 2.0 çalışırken görüldü

Huawei'nin Android ve iOS'a rakip olmayı planladığı HarmonyOS 2.0 işletim sistemi Mate X2 modelinde çalışırken görüntülendi.

Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS 2.0 çalışırken görüldü
Huawei'nin işletim sistemi HarmonyOS 2.0 çalışırken görüldü
GİRİŞ 29.04.2021 15:15 GÜNCELLEME 29.04.2021 15:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ABD yaptırımları sonrası Google ve dolayısıyla Android lisanslarını kaybeden Huawei, kendi işletim sistemini geliştirmeye başlamıştı. HarmonyOS 2.0 olarak duyurulan işletim sistemi hakkıdna daha önce birkaç sızıntı ortaya çıkmıştı. Yeni bilgilere göre HarmonyOS 2.0 sistemi Huawei Mate X2'de çalışırken görüntülendi ve iOS'a benzerliğiyle dikkatleri çekti. 

Videoda görünen HarmonyOS 2.0'ın tasarımsal hatlarının yanı sıra icon mask'leri de iOS'i andırıyor. Oldukça sade ve şık bir görünüme sahip olan Huawei'nin yeni işletim sistemi 2021 bitmeden belli başlı modellere gelecek.

Huawei'nin söylediğine göre yeni işletim sistemi Huawei P40, P50, Mate 40, Mate 50 ve Mate X2 modellerinde kullanılabilecek. Kullanıcılar istedikleri takdirde Android'i komple terk edip kolayaca HarmonyOS 2.0'ı telefonlarına yükleyebilecek. 

YORUMLAR 1
  • apple 2 yıl önce Şikayet Et
    yalan dolan güya bu ay yayınlanacaktı. ortada böyle bir yazılım yok para kazanmak için her türlü hileyi meşru kabul eden bu kan emiciler bu yalanı da 3 senedir uçuruyorlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak