Realme'nin uygun fiyatlı akıllı saati Watch 2 tanıtıldı

Realme, bir akıllı saatte aranan tüm özelliklere sahip olan Watch 2 modelini oldukça uygun bir fiyatla duyurdu.

Realme'nin uygun fiyatlı akıllı saati Watch 2 tanıtıldı
Realme'nin uygun fiyatlı akıllı saati Watch 2 tanıtıldı
GİRİŞ 30.04.2021 15:51 GÜNCELLEME 30.04.2021 15:51

Realme yeni akıllı saati Watch 2'yi tüketicilere çevrimiçi olarak duyurdu. Watch 2, bazı teknik iyileştirmeler yeni özellikler ile kullanıcıların ilgisini çekmeyi başaracağa benziyor. 

Realme Watch 2, 1,4 inç büyüklüğünde dikdörtgen tasarımlı bir ekrana sahip. Dokunmatik yapıda olan bu ekran, kullanıcıya 320 x 320 piksel çözünürlük ve 600 nit parlaklık sunuyor. IPS LCD yapıdaki bu ekranda 100'den fazla ekran tasarımı kullanılabilirken, saatin sahip olduğu IP68 sertifikası saatin suya karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor. Tüm bunlara ek olarak Watch 2, yalnızca 38 gram ağırlık ile bilekte sanki yokmuş hissi veriyor.

Realme GT Neo'nun stokları 10 saniyede tükendi

Orta segmentin kralları tanıtıldı: Realme 8 ve Realme 8 Pro

12 GÜN KULLANIM SÜRESİ

Realme'nin yeni akıllı saati, 315 mAh kapasiteli bir batarya ile geliyor. Bunun önemli bir iyileştirme olduğunu söyleyebiliriz çünkü Realme Watch, yalnızca 160 mAh kapasiteli bir bataryaya sahipti. Yeni akıllı saat, Realme'nin iddiasına göre 12 güne kadar kesintisiz kullanım imkanı sunabiliyor. 

REALME WATCH 2 FİYATI

Realme yetkilileri, Watch 2'nin küresel fiyatının 55 dolar olarak açıkladı. Cihazın ülkemizde ve dünya genelinde satışa sunulacağı tarih belli değil. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı