Türksat Kablo Hizmetleri Mobil Uygulaması'nı yeniledi

Müşteriler, yeni uygulama sayesinde SMS ile şifre yenileyebilecek ve birden çok aboneliğine dair işlemlerini ayrı ayrı yapabilecek.

Türksat Kablo Hizmetleri Mobil Uygulaması'nı yeniledi
Türksat Kablo Hizmetleri Mobil Uygulaması'nı yeniledi
GİRİŞ 12.05.2021 11:37 GÜNCELLEME 12.05.2021 16:26

Türksat AŞ, "Kablo Hizmetleri Mobil Uygulaması"nı hem teknolojik yönden hem de tasarımsal olarak yeniledi.

Türksat AŞ'nin paylaştığı bilgiye göre, Kablo Hizmetleri Mobil Uygulaması, müşterilerin abonelik işlemlerine dair servislere daha kolay ulaşabilmelerini, kampanya ve fırsatlardan haberdar olmalarını, arıza süreçlerinin kısa sürede çözümlenebilmesi için hızlı iletişim kurabilmelerini sağlıyor. Şirket, müşterilerden gelen istekler doğrultusunda bu uygulamayı hem teknolojik olarak hem de tasarım bakımından yenileme yoluna gitti.

Kullanıcı deneyiminin ön plana alındığı yeni uygulamada, tablet ve cep telefonlarında platform bağımsız kullanılabilecek. Yeni ara yüz tasarımı ve kullanılabilirliğiyle ön plana çıkan uygulama, kablo müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm çevrim içi işlemleri tek çatı altında toplarken, bunlara hız kazandırdı.

Yeni uygulama birçok yeniliği barındırıyor. Önceki versiyonda olmayan SMS ile şifre yenileyebilme, birden çok aboneliği olan müşterilerin her aboneliğe dair işlemleri ayrı ayrı yapabilmesi, bölgesel arızalardan, yeni kampanya ve hizmetlerden haberdar olmayı sağlayacak yeni özellikler ile İngilizce dil desteği bunlar arasında yer alıyor.

Google Play ve App Store'dan ücretsiz indirilebilen Türksat Kablo Hizmetleri Mobil Uygulaması, abonelerin beğenisine sunuldu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da