LG son amiral gemisini sadece çalışanlarına satacak

LG geçtiğimiz günlerde akıllı telefon üretimini sona erdirdiğini açıklamıştı. Güney Koreli firma son amiral gemisini sadece çalışanlarına satacağını açıkladı.

LG son amiral gemisini sadece çalışanlarına satacak
LG son amiral gemisini sadece çalışanlarına satacak
GİRİŞ 17.05.2021 11:59 GÜNCELLEME 17.05.2021 11:59

2020’nin yaz aylarında Velvet isimli bir telefon çıkaran şirket, dikkat çeken özelliklere sahip cihazla beğeni toplamayı başarmıştı. Ancak kullanıcıların pek de ilgisini çekmeyen bu telefon, ne yazık ki satış rakamları açısında başarılı olmadı. Devamı gelmesi beklenmeyen telefon herkesi şaşırtmayı başardı.

LG MOBILE AÇIKLADI

Çekilme kararının ardından kimse yeni bir model beklemezken, LG Mobile‘ın açıklama öncesi bir telefon daha geliştirdiği ortaya çıktı. Herkesin yanıldığını gösteren bu bilgi, Tron isimli bir Twitter kullanıcısından geldi. Sızıntılara göre LG, çekilme kararını almadan önce Velvet 2 Pro isimli akıllı telefonu üzerinde çalışıyordu. Hatta üretime bandına giren modelden yaklaşık 3 bin adet üretildi.

YALNIZCA ÇALIŞANLARA SATILACAK

Hiçbir zaman piyasaya sürülemeyecek olan bu telefon, şirketin aldığı bir kararla gün yüzüne çıktı. Ellerinde kalan telefonlardan kurtulmanın en kolay yolunun çalışanlardan geçtiğini düşünen Güney Koreli teknoloji devi, telefonu onlara satma kararı aldı.

LG Velvet 2 Pro, yaklaşık 170 dolarlık indirimli fiyatıyla şirket çalışanları tarafından satın alınabilecek. Her çalışanın yalnızca iki adet alabileceği cihaz, hiçbir güncelleme almayacak ve günlük kullanımdan çok hatıra amaçlı olacak. Üç farklı renk seçeneği sunan telefon, şirketin adeta akıllı telefon pazarına veda hamlesi olacak.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşletmelerden vergi oyunu... Devlete maliyeti dudak uçuklattı!
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak