AirPods artık daha yetenekli

Duyma güçlüğü çekenlere destek, daha hassas konumlama yapabilme, Find My ağına katılarak kolay bulunabilirlik, uzaklaşma bildirimi gibi yeni özellikler geliyor.

AirPods artık daha yetenekli
AirPods artık daha yetenekli
GİRİŞ 08.06.2021 11:01 GÜNCELLEME 08.06.2021 11:01

Apple’ın tam kablosuz kulaklık sınıfında fark yaratmak için geliştirdiği AirPods serisi bugün en yetenekli haline ulaştı diyebiliriz. WWDC 2021 konferansında önemli güncellemelere şahit olduk.

AirPods sürekli gelişiyor

Tanıtılan yeni güncellemelerden bir tanesi Sohbet Güçlendirme adını taşıyor. Orta seviyede duyma güçlüğü yaşayan insanlara hitap eden özellik bilişsel ses ve çok yönlü mikrofonları kullanarak kullanıcının konuşmaları daha iyi duymasını sağlıyor. 

Mekansal ses teknolojisinin desteklendiği kulaklılar tvOS üzerinde bunu kullanabilecek. Yine dikkati dağıtmamak adına telefona gelen bildirimler ve çağrılar sesli olarak kullanıcıya iletilebilecek. 

Son olarak AirPods belirli bir mesafede kaldığında kullanıcısına bildirim göndererek hatırlatma yapıyor. Ya da kullanıcısı kulaklıkta bir alarm çaldırarak nerede olduğunu daha kolay bulabiliyor. Sohbeti Güçlendirme hariç diğer özellikler iOS 15ile sunulacak. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!