Huawei yeni siber güvenlik ve şeffaflık merkezini açtı

Çin’in telekom devi Huawei, en büyük küresel siber güvenlik, gizlilik koruması ve şeffaflık merkezini açtı.

Huawei yeni siber güvenlik ve şeffaflık merkezini açtı
Huawei yeni siber güvenlik ve şeffaflık merkezini açtı
GİRİŞ 10.06.2021 15:53 GÜNCELLEME 10.06.2021 15:53

Çin’in güneyindeki Dongguan kentinde açılan merkez, Huawei’nin dünyada bu türde açtığı yedinci merkez olma özelliğini taşıyor. Dongguan’daki siber güvenlik merkezi, sektör paydaşlarının siber yönetim ve teknik çözüm alanlarındaki uzmanlıklarını paylaşmaları için bir platform sağlayacak.

Huawei’nin işletim sitemi HarmonyOS 10 milyon kullanıcıya ulaştıHuawei’nin işletim sitemi HarmonyOS 10 milyon kullanıcıya ulaştı

HarmonyOS resmen tanıtıldı! Huawei’nin yeni işletim sistemi ve özellikleriHarmonyOS resmen tanıtıldı! Huawei’nin yeni işletim sistemi ve özellikleri

Analistler, merkezin, Huawei’nin sektör genelinde siber güvenliği ortaklaşa güçlendirmek adına müşteriler, tedarikçiler, standart kuruluşları ve diğer paydaşlarla etkileşim kurma yönündeki daha kapsamlı çabalarının bir parçası olduğunu düşünüyor.  

Huawei’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ken Hu, merkezin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Siber güvenlik her zamankinden daha önemli. Sektör paydaşları olarak birlikte çalışmalı, en iyi uygulamaları paylaşmalı ve yönetim, standartlar, teknoloji ve doğrulama alanlarında ortak yeteneklerimizi oluşturmalıyız” şeklinde konuştu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız