iPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyor

Ünlü mücevher devi Caviar, Apple'ın Eylül ayında tanıtımını gerçekleştireceği iPhone 13 Pro Max modelini firmadan önce satışa sundu. 2021 Eylül ayı sonrası yeni tasarımı ile satışa sunulacak iPhone modellerini firma resmen ev fiyatına satışa sunuyor. İşte dudak uçuklatan fiyata satışa sunulan iPhone 13 Pro Max modelleri ve fiyatları....

iPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyor
iPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyor
GİRİŞ 28.06.2021 08:40 GÜNCELLEME 28.06.2021 08:41

Rusya'nın ünlü mücevher devi Caviar firması, Apple'ın tanıtım için hazırlıklarını sürdürdüğü iPhone 13 Pro Max modelini firmadan önce satışa sundu. Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni titanyum kaplı, altın kaplı ve tamamen altından tasarlanan yeni iPhone 13 Pro Max modelleri tasarımlarının yanı sıra fiyatları ile adından söz ettirmeyi başardı. Hatta iPhone 13 Pro Max Total Gold modeli adeta ev fiyatına satışa sunuluyor. İşte Apple'dan önce Caviar tarafından iPhone 13 Pro Max modellerinin fiyatı ve detayları...

Dudak uçuklatan fiyatı ile yeni iPhone 13 Pro Max modelleri!Dudak uçuklatan fiyatı ile yeni iPhone 13 Pro Max modelleri!

Ev Fiyatına iPhone 13 Pro Max Modelleri Ve Fiyatları!

Rus Caviar firmasının tasarladığı ve Apple'dan önce satışa sunduğu iPhone 13 Pro Max modelleri arasında özellikle 3 tanesi fiyatı ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Titanyum kaplı, altın kaplı ve tamamen altından tasarlanan cihazlar resmen bir ev fiyatına satışa sunularak, ön siparişler toplanmaya başladı. İşte modeller ve fiyatları;

iPhone 13 Pro Max Total Gold

iPhone 13 Pro Max Total Gold tamamen altından tasarlandı. Tamamıyla el işçiliği olan cihazın birçok detaylarında mücevher yer alıyor. Ön siparişe açılan telefon, 42.010 dolar yani ani itibari ile 364.218 TL den satışa sunuluyor.

iPhone 13 Pro Max Parade Of The Planets Tıtanıum

iPhone 13 Pro Max Parade Of The Planets Tıtanıum modelinde firma uzay endüstrisinde kullanılan titanyum malzeme ile tasarlandı. Firma cihazın tasarımında kullanılan malzemenin Proton-M motoru ile Falcon 9'un gövdesinde kullanılan malzeme ile aynı olduğunu belirtiyor. 

Ay ve Mars'tan gelen meteorların yanı sıra Tsarev ve Chelyabinsk meteorlarından gelen 6 taş ile tasarım zenginleştirildi. Firmanın ön sipariş ile satışa sunduğu iPhone 13 Pro Max modeli 12.750 dolar yani 110.571 TL ya ön sipariş ile satışa sunuluyor.

iPhone 13 Pro Max Parade Of The Planets Golden

iPhone 13 Pro Max Parade Of The Planets Golden modeli yine uzay endüstrisinde kullanlın titanyum malzeme ile tasarlandı. Firma cihazın tasarımında kullanılan malzemenin Proton-M motoru ile Falcon 9'un gövdesinde kullanılan malzeme ile aynı olduğunu belirtiyor. 

Parade Of The Planets Tıtanıum modeli nazaran Caviar firması Parade Of The Planets Golden modelinde Çift Elektroliz tekniği ile 7 mikron kalınlığında altın kaplama tasarım kullanıyor. Ön sipariş ile satışa sunulan cihaz için 14.290 dolar yani 123.919 TL'den talepler toplanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...