Samsung Galaxy S21 FE için kötü haber

Samsung’un uygun fiyatlı amiral gemisi olarak bilinen FE serisinin son üyesi olması beklenen Galaxy S21 FE’nin tanıtımıyla ilgili olumsuz bir gelişme yaşandı.

Samsung Galaxy S21 FE için kötü haber
Samsung Galaxy S21 FE için kötü haber
GİRİŞ 25.06.2021 12:50 GÜNCELLEME 25.06.2021 12:50

Samsung'un bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğini 3 Ağustos'ta gerçekleştireceği söyleniyor. Şirketin bu etkinlikte Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4'ü tanıtması bekleniyor. Bunlara ek olarak beklenen bir diğer cihaz da Galaxy S21 FE idi. Ancak yeni bir rapora göre, Galaxy S21 FE'yi bekleyenler bir süre daha beklemek zorunda kalacak.

Dünya devlerinin tercihi Türkiye olduDünya devlerinin tercihi Türkiye oldu

Samsung, Huawei ve Xiaomi telefonlarda görülen Google sürekli duruyor hatası çözüldüSamsung, Huawei ve Xiaomi telefonlarda görülen Google sürekli duruyor hatası çözüldü

Galaxy S21 FE, S20 FE'nin halefi olarak piyasaya sürülecekti. Bugün gelen bir rapora göre cihazın gelişi Ekim ayına ertelenecek. Bununla da kalmayıp cihaz sadece belirli pazarlarda piyasaya sürülebilir. Ertelemenin nedeni ise tedarik zinciri sorunları. Gecikmenin birincil nedeni, Snapdragon 888 yongalarındaki tedarik sorunu olarak bildirildi. Bu tedarik problemi 2022'de gelmesi planlanan Galaxy Note serisini de etkileyecek gibi duruyor. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı