Tecno amiral gemisi Phantom X modelini tanıttı

Tecno ilk amiral gemisi modeli Tecno Phantom X’i tanıttı. Fiyat performans odaklı markanın amiral gemisi üç arka kamera ve ikili ön kamerasıyla tasarım anlamında şık bir görünüm sunuyor.

Tecno amiral gemisi Phantom X modelini tanıttı
Tecno amiral gemisi Phantom X modelini tanıttı
GİRİŞ 27.06.2021 09:41 GÜNCELLEME 27.06.2021 09:41

Yerli üretim etiketiyle ürünlerini satışa sunmaya başlayan Tecno markası, uygun fiyatlı amiral gemisi modelini tanıttı. Tecno Phantom X ismiyle piyasaya sürülen model Premium özellikleri barındırıyor. Tecno Phantom X, bu yılın konuşulacak telefonları arasında yer alacağa benziyor.

Dünya devlerinin tercihi Türkiye olduDünya devlerinin tercihi Türkiye oldu

Akıllı telefon devi Türkiye'de üretime başladıAkıllı telefon devi Türkiye'de üretime başladı

TECNO PHANTOM X ÖZELLİKLERİ

Tecno Phantom X modeli 6.7 inçlik kavisli AMOLED ekranında Full HD+ çözünürlük sunuyor ve 90Hz tazeleme hızına ulaşıyor. Hem ön hem arka panel Gorilla Glass 5 ile kaplanmış. Parmak izi okuyucu ekrana entegre ve oldukça da hızlı çalışıyor.

Helio G95 yonga setinden gücünü alan Tecno Phantom X, 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesi sunuyor. 4700mAh kapasiteli batarya ise 33W hızlı şarj ile destekleniyor.

TECNO PHANTOM X KAMERA ÖZELLİKLERİ

Arka kısımda 50MP çözünürlüğünde 1/1.3 inçlik ana sensör Dual Pixel teknolojisine sahipken piksel birleştirme ile daha detaylı görüntüler elde edebiliyor. 13MP çözünürlüğünde 2x telefoto sensör firmanın ilk yakınlaştırma sensörü olacak. Aynı zamanda derinlik de algılıyor. 8MP çözünürlüğünde üçüncü kamera ise 120 derece geniş açıya sahip. Paket lazer odaklama ile destekleniyor.

Ön kamerada ise 48MP çözünürlüğünde ana sensör ve 8MP ultra geniş sensör mevcut. Paket çift LED flaş ile destekleniyor. Tecno bu yılın en iyi kamera kombinasyonlarından birisine imza attı diyebiliriz. Şimdilik Tecno Phantom X için bir fiyat açıklanmadı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti