Apple, ürünlerini sızdıran Çinli hesapları uyardı

Apple, kullanıma sunacağı yeni cihaz ve yazılımlar hakkında önceden bilgi paylaşan sızıntı hesapları için harekete geçti. Çin merkezli sızıntı hesaplarına uyarı mektupları gönderildi.

Apple, ürünlerini sızdıran Çinli hesapları uyardı
Apple, ürünlerini sızdıran Çinli hesapları uyardı
GİRİŞ 28.06.2021 09:21 GÜNCELLEME 28.06.2021 09:21

Çin'den Kang olarak bilinen güvenilir sızıntı hesabı, sosyal medya Weibo'da Apple'dan bir bildirim aldığını açıkladı. Bu hesap, Apple sızıntıları konusunda %100'e yakın bir doğruluk oranına sahip.

iPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyoriPhone 13 Pro Max modelini Apple'dan önce ev fiyatına satışa çıkardı! iPhone 13 fiyatları dudak uçuklatıyor

Apple kalp pili kullananları uyardı: Bu ürünlerle aranıza mesafe koyun!Apple kalp pili kullananları uyardı: Bu ürünlerle aranıza mesafe koyun!

Kang'a göre, Apple tarafından kiralanan bir hukuk firmasından gelen mektupta, bu tür sızıntı hesaplarının piyasaya sürülmemiş cihazlarla ilgili bilgileri ifşa etmemesini şart koşuyor, çünkü bu rakiplere avantaj sağlayabilir veya piyasaya sürülmeyecek cihazlar hakkında tüketicileri yanıltabilir.

Gönderilen bu E-posta'nın, Kang'ın Weibo sayfasındaki Apple ürünleriyle ilgili sorunlar, ürün çıkış tarihleri ve diğer gönderiler hakkındaki bilgileri gösteren ekran görüntülerini içeridiği belirtiliyor.

APPLE UYARILARA DEVAM EDİYOR

Kang, şirketle bir NDA (gizlilik sözleşmesi) imzalamadığını, geliştirilmekte olan cihazların fotoğraflarını yayınlamadığını ve faaliyetlerinden fayda sağlamadığını iddia ediyor. Sızıntı hesaplarından biri olan konsept tasarımcısı Ben Geskin de geçen yıl benzer bir bildirim aldığını söyledi.

MacRumors, Kang'ın Apple donanım ve yazılım ürünleri hakkında güvenilir sızıntılarla tanındığını yazıyor. iPhone 12 serisi, HomePod mini, iPhone SE (2020), Watch SE, Watch Series 6, iPad (2020), iPad Air (2020), iPad Pro (2021) ve WWDC 2020'de sunulan yazılımlar hakkında doğru bilgiler verdi.

Son olarak Duan Rui adındaki bir başka sızıntı kaynağının da, Apple'dan bir mektup aldığını da bildirdiğini söyleyelim.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!