2021’de en çok bu uygulamaları indirdik

Sensor Tower tarafından yapılan araştırmaya göre bu yılın ilk yarısında en çok indirilen uygulamalar belli oldu. 2021’in ilk yarısında indirilen uygulama TikTok olurken onu Facebook takip etti.

2021’de en çok bu uygulamaları indirdik
2021’de en çok bu uygulamaları indirdik
GİRİŞ 01.07.2021 13:38 GÜNCELLEME 01.07.2021 13:38

Sensor Tower, 2021'in ilk yarısında en çok indirilen mobil uygulamaların hangileri olduğunu açıkladı. Şirket tarafından yapılan araştırma, 2021 yılının ilk yarısının şampiyonunun TikTok olduğunu gözler önüne seriyor. Bu durum, geçtiğimiz aylarda hep zirvede yer alan kısa video paylaşım platformu için pek de şaşılacak bir durum değil.

Akıllı telefonunuzun ömrünü kısaltan 20 uygulamaAkıllı telefonunuzun ömrünü kısaltan 20 uygulama

TİKTOK ZİRVEYİ BIRAKMADI

Sensor Tower tarafından yapılan araştırmaya baktığımızda, Google Play Store ile App Store'un en çok indirilen uygulamalarının genel olarak aynı olduklarını görüyoruz. Ancak arada ufak farklılıklar da yok değil. 2021'in ilk yarısının en çok indirilen mobil uygulamaların hangileri olduğuna yakından bakalım.

APP STORE'DA TABLO DEĞİŞMEDİ

En çok indirilen uygulamalara App Store bazında baktığımızda, TikTok, YouTube, Instagram, WhatsApp, Zoom, Facebook, Messenger, CapCut, Google Maps ve Gmail'i görüyoruz. Android kullanıcıları ise Google Play Store'u kullanarak en çok Facebook, TikTok, Instagram, WhatsApp, Telegram, Messenger, Snapchat, Zoom, Google Meet ve MX TakaTak isimli uygulamaları indirdiler.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar