Xiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldı

Xiaomi yeni akıllı telefonlarını hız kesmeden tanıtırken yeni tanıtılacağı ürünlerle ilgili bilgiler sızdırıldı. Teknoloji devinin tanıtım takvimi internette paylaşıldı.

Xiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldı
Xiaomi ürünlerinin tarihleri sızdırıldı
GİRİŞ 05.07.2021 11:57 GÜNCELLEME 05.07.2021 11:57

Xiaomi’nin bu yılın ikinci yarısında kullanıma sunacağı MIUI 13 dahil olmak üzere yeni ürünlerini de satışa sunması bekleniyor. Weibo’da ortaya çıkan yeni bilgilere göre Xiaomi’nin lansman takvimi ortaya çıktı. Bald Panda isimli kullanıcıya göre Xiaomi, önümüzdeki ay Mi Pad 5, Mi Mix 4, MIUI 13 ve Mi CC11’i tanıtacak.

Önceki raporlara göre Mi Pad 5 serisi uzun bir aradan sonra şirketin yeni Android tablet serisi olacak. Bunun yanı sıra Mi MIX 4 ise Xiaomi’nin ilk ekran altı kameralı akıllı telefonu olacak. MIUI 13, firmanın mobil yazılımının bir sonraki yinelemesi olurken, Mi CC11 tasarım ve kamera merkezli bir akıllı telefon olacak.

13 YENİ MODEL TANITILACAK

Bahsedilen bilgilere göre bu ürünler, Xiaomi’nin 2021’in ikinci yarısında göreceğimiz tek şey olmayacak. Şirketin en az 13 cihaz daha piyasaya sürmesi bekleniyor. Ek olarak Mi CC11’in beklenen bu 13 cihazdan biri olabileceğini belirtelim.

Tanıtılması beklenen diğer cihazların mevcudiyetlerine bağlı olarak Mi, Redmi ve hatta POCO markalarını taşıması bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler