Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazlar sızdırıldı

Samsung’un büyük tanıtım etkinliği Unpacked’a sayılı günler kala yeni cihazların render görüntüleri internette paylaşıldı. Samsung’un katlanabilir ekranlı modelleri bu etkinliğe damgasını vuracağa benziyor.

Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazlar sızdırıldı
Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtılacak cihazlar sızdırıldı
GİRİŞ 10.07.2021 10:14 GÜNCELLEME 10.07.2021 10:14

Önümüzdeki ay gerçkleştirilecek olan Unpacked etkinliği ile hakkında bazı detaylar ortaya çıktı. Evan Blass adlı Twitter kullanıcısı tanıtılması beklenen cihazların render görüntülerini paylaştı.

Samsung Galaxy S21 FE hakkında yeni bilgiler sızdırıldıSamsung Galaxy S21 FE hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Snapdragon'un yeni amiral gemisinde Samsung ortaklığıSnapdragon'un yeni amiral gemisinde Samsung ortaklığı

11 Ağustos’ta gerçekleşecek Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip, Galaxy Note 21, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch Active 4ve Galaxy Buds 2 modelleri tanıtılacak.

UNPACKED’DA SAHNE ALACAK CİHAZLAR

Etkinlikte tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 modelleri gücünü Qualcomm Snapdragon 888 işlemciden alacak. Snapdragon 888 işlemcide 1 adet 2.84 GHz Kryo 680 Prime, 3 adet 2.42 GHz Kryo 680 Gold ve 4 adet 1.8 GHz Kryo 680 Silver çekirdek yer alıyor.

GALAXY WATCH 4 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 modellerinde Qi kablosuz şarj sertifikası olacak. Alınan sertifika sayesinde iki model de tüm Qi kablosuz şarj cihazlarıyla uyumlu hale gelecek. Galaxy Watch 4 modeli gri, siyah ve beyaz olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle tanıtılacak.

247 mAh batarya kapasitesiyle tanıtılacağı belirtilen Galaxy Watch Active 4,  Süper AMOLED ekrana sahip. Her iki model de ivmeölçer, barometre, pusula, jiroskop, kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, düşme algılama ve uyku izleme gibi özellikler ile gelecek.

GALAXY BUDS 2 ÖZELLİKLERİ

Tanıtılması beklenen Galaxy Buds 2 modeli beyaz, yeşil ve mor olmak üzere 3 farklı renk seçeneğine sahip olacak. 60 mAh batarya ile geleceği belirtilen aksesuarın kutusunda ise 500 mAh batarya mevcut. Bluetooth 5.0 teknolojisiyle tanıtılacak olan modelin her bir kulaklığı 2 adet mikrofona sahip.

 

 

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi