FIFA 22 yeni oyun motoruyla heyecanlandırdı

Dünyanın en popüler futbol oyunu FIFA serisinin en yeni üyesi FIFA 22 için bugün EA tarafından yayınlanan bir videoyla duyuruldu.

FIFA 22 yeni oyun motoruyla heyecanlandırdı
FIFA 22 yeni oyun motoruyla heyecanlandırdı
GİRİŞ 12.07.2021 10:44 GÜNCELLEME 12.07.2021 10:45

FIFA 22’nin tanıtımı için ilk video şimdiden yayınlandı. Futbol oyunu tutkunlarının heyecanla beklediği oyun için EA Sports FIFA hesabı resmi Twitter hesabından 7 saniyelik bir video paylaşımı yaptı. Geçtiğimiz günlerde de oyunun kapak fotoğrafındaki futbolcunun Kylian Mbappe olacağı açıklanmıştı.

FIFA 22 YENİ TEKNOLOJİYLE GELİYOR

Dünya genelinde milyonlarca oyuncusu olan FIFA serisinin yenisi için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Yeni oyunun tanıtımı için gerçek bir antrenman ve oyun içi videolarının karışımı bir video hazırlanmış. EA Sports’un yeni HyperMotion teknolojisinin tanıtımı için çekilen bu video yeni oyun motoru hakkında önemli ipuçları veriyor.

KONSOL DÜNYASI İÇİN GELİŞTİRİLDİ

FIFA 22’de kullanılacak olan HyperMotion teknolojisi PlayStation 5, Xbox Series X ve S, Stadia gibi platformlar tarafından destekleniyor. Yayınlanan videoda bu yeni oyun motorunun daha dinamik ve gerçekçi bir deneyim sunacağını gözlemliyoruz.

Ayrıca videoda Kylian Mbappe ve diğer yıldız futbolculara bağlanan sensörlerle hareketlerin kaydedildiği belirtiliyor. Bu veriler makine öğrenimiyle futbolcunun gerçek hayatta yapabileceği hareketleri oyuna yansıtmak için kullanılacak. Bu yapay zekanın kariyer modunda oyuncu gelişimi için büyük bir adım olacağı görülüyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...