iPhone 13 yıllardır olan Android özelliğiyle gelecek

iPhone 13’lerde Apple Watch modellerinde görmeye alıştığımız bir özelliğin geleceği iddia edildi. Yeni iPhone serisi Android cihazlarda yıllardır olan sürekli açık ekran özelliğine sahip olacak.

iPhone 13 yıllardır olan Android özelliğiyle gelecek
iPhone 13 yıllardır olan Android özelliğiyle gelecek
GİRİŞ 19.07.2021 10:13 GÜNCELLEME 19.07.2021 10:13

iPhone 13 ailesiyle gelecek özelliklere dair iddialara her gün yenisi ekleniyor. Ancak geleceği yeni iddia edilen bir özellik, Apple sevenlerini ikiye ayıracak gibi görünüyor.

İddiaya göre iPhone 13, Always on Display (Her Zaman Açık Ekran) bir panelle gelecek. Yani kilit kapalıyken bile saat ve bildirimler, telefon ekranında gözükecek. Aynı iddiaya göre bu özelliğin harcadığı gücü karşılamak için batarya boyutlarında da değişikliğe gidilecek.

Bloomberg’den Mark Gurman, yakın zamanda bu senenin iPhone’larına dair ilginç bir iddia ortaya attı. Geçtiğimiz günlerde zaten pil kapasitesinin artacağı iddia edilmişti. Bu da aslında iPhone kullanıcılarının uzun zamandır istediği bir şeydi. Hatta yeni pil kapasitesi bile kimileri tarafından beğenilmedi. Derken Gurman, pil kapasitesinin yanında batarya boyutunun da değişeceğini iddia etti. Bunun nedeni ise yeni cihazların arayüzünde yapılacak bir değişiklikti.

 

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor