Huawei P50 Pro tanıtıma günler kala sızdırıldı

Huawei’nin merakla beklenen son amiral gemisi Huawei P50 için sızıntı haberleri hız kesmeden devam ediyor. Son paylaşılan görsellerde Huawei P50 Pro’nun gerçek boyutlu maketi yer aldı.

Huawei P50 Pro tanıtıma günler kala sızdırıldı
Huawei P50 Pro tanıtıma günler kala sızdırıldı
GİRİŞ 26.07.2021 13:51 GÜNCELLEME 26.07.2021 13:51

Huawei’nin yeni amiral gemisi akıllı telefon serisine eklenecek üst seviye özelliklerin tamamı Huawei P50 Pro modelinde toplanacak. 29 Temmuz’da gerçekleşmesi planlanan tanıtım etkinliğine sayılı günler kala cihazın daha önce hiç görmediğimiz bir maketi sızdırıldı. Arka kapak tasarımı bir kez daha doğrulanan telefonun kamera dizilimi gözler önüne çıktı.

HarmonyOS işletim sistemli Huawei P50 fotoğrafları sızdırıldıHarmonyOS işletim sistemli Huawei P50 fotoğrafları sızdırıldı

HarmonyOS işletim sistemli Huawei MatePad 11 ön siparişe açıldıHarmonyOS işletim sistemli Huawei MatePad 11 ön siparişe açıldı

Huawei P50 Pro için tasarım sızıntıları ilk defa meydana gelmiyor. Kamerasından ekran özelliklerine varana kadar çoğu detayı belli olmuştu. Şimdi ise uzaktan bakıldığında teknoloji mağazasının standı gibi gözüken bir masada duran maketi kanlı canlı ortaya çıktı. Önceki sızıntılarla eşleşen görüntüler, akıllı telefonun arkasında kamera için büyük bir bölüm ayrılacağını teyit etmemizi sağladı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Güler'den 'Eurofighter' çıkışı: Almanya Cumhurbaşkanı döner kesiyor, sonra soracağız
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...