Apple Store tasarımı yenilendi

Apple resmi internet sitesindeki Apple Store’un tasarımını tamamen yeniledi.

Apple Store tasarımı yenilendi
Apple Store tasarımı yenilendi
GİRİŞ 04.08.2021 11:17 GÜNCELLEME 04.08.2021 11:17

Apple, resmi internet sitesini bir süreliğine global olarak devre dışı bıraktı. Dünya genelindeki kullanıcılar, Apple Store platformuna girdiklerinde, “Hemen döneceğiz” başlıklı bir mesaj ile karşılaştı.

“Apple Store’da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen yakında tekrar deneyin.” notuyla kullanıcılarını karşılayan şirket, Türkiye de dahil olmak üzere hizmet verdiği tüm bölgelerde çevrim içi faaliyetlerini kısa bir süre durdurdu. İnternet kullanıcıları tarafından merak konusu olan bu durum sonunda sitenin aktif olmasıyla anlaşıldı. Apple, çevrimiçi mağazasının tamamen yenileyerek karşımıza çıktı.

Yeni web mağazası, ilk bakışta pek çok kullanıcı tarafından, iPad ve iPhone cihazlarında yer alan Apple Store uygulamasına oldukça benzetildi. Yenilenen arayüzde son çıkan ürünler sade ve hoş bir görünümle kullanıcıları karşılarken; ayriyeten uzmanlardan birebir yardım alarak alışveriş yapma gibi ayrıcalıklı bir seçenek eklendi. Yakınınızdaki bir Apple mağazasını bulmak için hızlı bağlantılar devreye alındı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak