Unpacked: Samsung Galaxy Z Flip 3 tanıtıldı

Samsung'un merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3, bugün gerçekleşen Unpacked etkinliğiyle tanıtıldı. Galaxy Z Flip 3 teknik özellikleri haberimizde.

Unpacked: Samsung Galaxy Z Flip 3 tanıtıldı
Unpacked: Samsung Galaxy Z Flip 3 tanıtıldı
GİRİŞ 11.08.2021 17:42 GÜNCELLEME 11.08.2021 17:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Samsung, yeni ürünlerinin tanıtımını geleneksel Unpacked etkinlikleriyle gerçekleştirmeye devam ediyor. Şirketin Galaxy Fold serisinin yanı sıra dikey olarak katlanabilen Galaxy Flip serisinin yeni üyesi Galaxy Z Flip 3 bugün tanıtıldı. Tasarım anlamında eski kapaklı telefonları hatırlatsa da oldukça güçlü ve şık bir cihaz olarak dikkatleri üzerine çekti.

Unpacked: Samsung Galaxy Z Fold 3 tanıtıldıUnpacked: Samsung Galaxy Z Fold 3 tanıtıldı

Dikey olarak katlanabilen Galaxy Z Flip 3, günümüz akıllı telefonlarından çok daha az yer kaplıyor. Kapalıyken taşıması oldukça pratik olan Galaxy Z Flip 3'ün arka kısmında bildirim ve mesajları görebileceğiniz bir ekran da yer alıyor. Ayrıca güvenlik için parmak izi sensörü de yan tarafa konumlandırılmış.

GALAXY Z FLİP 3 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Galaxy Z Flip 3'ün teknik özelliklerine bakacak olursak; Snapdragon 888 işlemci, 8GB LPDDR5 RAM ve 128/256 GB UFS 3.1 depolama alanı bulunuyor. 

GALAXY Z FLİP 3 EKRANI

Galaxy Z Flip 3 ekran tarafında açıldığı zaman 6,7 inç büyüklüğe ulaşan 4K çözünürlükte 120Hz AMOLED ekrana sahip. Gorilla Glass Victus koruması da bulunuyor.

GALAXY Z FLİP 3 KAMERASI

Galaxy Z Flip 3, 12 megapiksel ana + 12 megapiksel ultra geniş açı olmak üzere çiftli kamera yer alıyor. Ayrıca ön tarafta 10 megapiksellik bir selfie kamerası taşıyor. 

GALAXY Z FLİP 3 FİYATI

Galaxy Z Flip 3'te 3300 mAh değerinde bir batarya bulunuyor. Cihazda ayrıca 5G desteği de mevcut. Su geçirmezlik için IP68 sertifikasına da sahip olan Galaxy Z Flip 3'ün Avrupa satış fiyatının 128GB versiyon için 1099 euro, 256 GB versiyon içinse 1149 euro olacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR 1
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    sadece cantaya koyarsan belki yoksa iki ay demek bozulur parca parca olur kibar kullanmak gerek cocuk bakar gibi cantaya koy ograsmam degmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu