Xiaomi’nin yeni telefonu 1 saniyede tükendi

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonu Mi Mix 4’ü tanıtmıştı. Ekran altı kamera, Snapdragon 888+ işlemci ve yüksek kamera özelliklerine sahip cihaz bir rekora imza attı. Mi Mix 4 satışa sunulduktan sonra 1 saniye içinde tükendi.

Xiaomi’nin yeni telefonu 1 saniyede tükendi
Xiaomi’nin yeni telefonu 1 saniyede tükendi
GİRİŞ 16.08.2021 14:47 GÜNCELLEME 16.08.2021 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi Mix 4'ü resmen tanıtmıştı. Bu telefon, üst düzey özelliklere sahip olmasına ek olarak, ekran altına gömülü ön kamerasıyla da çok konuşulmuştu. Şimdiyse Xiaomi Mi Mix 4 ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Xiaomi Mi Mix 4 resmen tanıtıldı! Xiaomi Mi Mix 4'ün tüm özellikleriXiaomi Mi Mix 4 resmen tanıtıldı! Xiaomi Mi Mix 4'ün tüm özellikleri

Xiaomi ve Redmi modelleri için MIUI 12.5 EE yayınlandıXiaomi ve Redmi modelleri için MIUI 12.5 EE yayınlandı

Xiaomi yetkilileri, Mi Mix 4'ün lansmanında bu telefon için resmi çıkış tarihinin 16 Ağustos olacağını açıklamışlardı. Beklenen gün geldi ve şirket, yeni amiral gemisi telefonunu resmen satışa çıkardı. Ancak satışlar sırasında Xiaomi'yi bile şaşırtan bir gelişme yaşandı. Xiaomi Mi Mix 4'ün tüm stokları, yalnızca 1 saniye içerisinde tükendi.

XIAOMI YETKİLİSİ ÖZÜR DİLEDİ

Xiaomi'nin üst düzey yöneticilerinden Lu Weibing, konuyla ilgili olarak tüketicilerden özür diledi. Çin'in sosyal medya platformu Weibo üzerinden bir açıklama yapan Weibing, Mi Mix 4 arzının zaten kısıtlı olduğunu ve ellerinde gerçekten de hiç ürün kalmadığını açıkladı. Xiaomi yöneticisi, telefonun ikinci parti satışlarının ne zaman olacağına dair bir açıklama yapmadı.

Şirket tarafından yapılan açıklamalarda, Xiaomi Mi Mix 4'ün satışlarından 46,3 milyon dolar para kazanıldığı ifade edildi. Şirket, benzer bir şekilde Mi Pad 5 isimli tabletinden de hiç fena olmayan bir para kazandı. Şirket, Mi Pad 5 satışlarının 30,88 milyon dolar olduğunu açıkladı.

YORUMLAR 1
  • karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    o ne lan öyle millet ellerinde telefon hemen satışa çıkmasını mı bekliyormuş 1 saniye nedir baya uzun sürmüş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi