WhatsApp süreli mesajların süresini uzattı

WhatsApp son yayınlanan beta güncellemesiyle bir süredir kullanımda olan ve sinir bozucu özellik olarak bilinen süreli mesajların kapsamını genişletti.

WhatsApp süreli mesajların süresini uzattı
WhatsApp süreli mesajların süresini uzattı
GİRİŞ 19.08.2021 14:33 GÜNCELLEME 19.08.2021 14:33

WhatsApp’ın Android beta sürümü güncellemesi yeni özelliklerle yayınlandı. Geliştiriciler yeni yayınlanan 2.21.17.16 sürümünde geçtiğimiz hafta kullanıma sunulan süreli mesajlarla ilgili detaylar keşfetti.

WhatsApp’tan Taliban kararıWhatsApp’tan Taliban kararı

WhatsApp önemli güvenlik özelliğine kavuştuWhatsApp önemli güvenlik özelliğine kavuştu

Milyarlarca kullanıcısı olan WhatsApp'taki büyük tehlikeMilyarlarca kullanıcısı olan WhatsApp'taki büyük tehlike

Süreli mesajlar özelliği, bir grup ya da bir kişiyle olan sohbetlerde yer alan mesajların, belirli bir süre sonra otomatik olarak silinmesini sağlıyor. Mevcut kararlı sürümlerde yalnızca 7 günlük seçenek sunan geliştiriciler, daha önceki beta sürümlerde 24 saatlik bir süre seçeneğini de test etmeye başlamışlardı. Kullanıcılar bu özelliği mesajları daha sonra göremediği için sinir bozucu özellik olarak adlandırmıştı. Şimdiyse bu kapsamı daha çok genişletmek isteyen WhatsApp geliştiricileri, 90 gün süre seçeneği üzerinde çalışıyorlar.

WhatsApp'ın Kaybolan Mesajlar ya da Süreli Mesajlar özelliğine eklenen 90 gün seçeneği, WABetaInfo aracılığıyla açığa çıkarıldı. Paylaşılan ekran görüntüsüne baktığımızda, henüz test aşamasında olan 24 saat seçeneğinin korunmaya devam ettiğini, geliştiricilerin yeni bir seçenek olan 90 günü eklediklerini görüyoruz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!